TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

Üstadlar merhaba Bakırköy’de oturuyorum altyapım vdsl ama çok sorunlu özel fiber çektirmek istiyordum apartmana erişim planlama birimi ile görüştüm dilekçeyi bıraktım ama dilekçe takip no vermediler. Kurumsal müşteri ekip lideri hanımefendi ben bunu işleme alıyorum geri dönüş yapacağım erişim planlama birimindeki müdür de dönüş yapacağız dedi hala bir gelişme yaşanmadı.

Selamlar
Süreç nasıl ilerledi, sonuca ulaştınız mı?

Herhangi bir gelişme yok. Dilekçeye dönüşte yok. TurkNet bizim mahalle için planlama yapmaya başlamış ama onlarda ya gelir ya gelmez. İnternet kopup duruyor. Kafayı yersin. Keşke 2022 civarı sokağa fiber döşenirken dilekçe verseydim. İki sokak ötede adamlar binalarına çekilen fiber kabloyu kökünden kesmiş istemedikleri için, biz istiyoruz getirmiyorlar şaka gibi memleket.

Hocam ne yaptınız var mı bir gelişme yaa

Hocam ne yaptınız var mı bir gelişme yaa
Yok hocam maalesef Türk Telekom vasıfsız bir kurum iktidar değişikliği olmadığı sürece bu fiber altyapı işleri sıkıntılı gözüküyor. KDK'dan şikayet oluşturdum belki oradan bir şey çıkar. Sizde var mı bir gelişme abonelik bulabildiniz mi

Hocam en son mahalle muhtarı falan devreye girdi bakalım bende beklemedeyim bu işi yaparlarsa siyasi yönden baskılarla yaparlar Telekomun dediği herşeyi yaptım eksiksiz adamlar yine bir şey bahane ediyorlar maalesef

değerli hocalarım iyi günler tt genel müdürlük yazılı dilekçe+cimer üzerinden Türk telekom müdürlüğüne dilekçe göndermiştim 10 mart tarihinde geri dönüş olmuştu online işlemlerde fiber dönüşüm diye bir buton eklenmiş bu iyiye işaretmidir ? umarım yıl sonu olmadan gelir

Ben TT kullanıcısı olmadığım için Online İşlemlere girip bakma şansım yok ama DH forumda da gördüğüm kadarıyla başka arkadaşlarımızda da mevcut o buton hocam. Yani fiber altyapıyla ilgili bir şey olduğunu sanmıyorum.

anladım hocam teşekkür ederim

Kendi müşterilerine özel fiber altyapı gelişmeleri hakkında bilgi verme amaçlı bir ekran olabilir veya ileride sadece talep edene çekelim maksadıyla bir form gelecek olabilir. Bakır hat işletmesi adamlara ait ve sadece benim müşterimsen ben altyapına bakarım diyorlar. Bu Cibuti'de bile böyle değildir.

Hocam alakasız bir şey soracağım kusura bakmayın da bu Türk Telekom internet paketi seçerken Prime üyelerine özel müşteri hizmetleri falan var diyor siz hiç kullandınız mı 444 1 444 yerine o numarayı gerçekten daha bilgili kişiler mi bakıyor yoksa boş reklam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…