rcpylmz1966
Kilopat
Daha fazla
Hocam bende cimere ve şehir valiliğine yazdım şu an cevap gelmedi ama yakın zamanda btkya şikayet edin diyecekler. Çünkü btkya yönlendirmişler yakın zamanda 2 yerden de cevap gelir. Bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım. 2 cimer başvurusu yapmıştım onlardan btkya şikayet edin diyecekler muhtemelen. Onlarla da bir başvuru yapayım belki proje çizim aşamasındadır felan derlerse beklerim yoksa olumsuz bir şey olacak olursa ümit beye yazarım kaymakamlık böyle söylüyor genel müdürlük böyle diyeHocam mesela bundan 4 5 ay önce ben Ümit Önal yazmadan önce aynı sizin gibi yazıyordum bu mecralara bana gelen cevaplar şuydu açık kapı ful diyordu git Telekom başvur diyordu cimer btk yönlendiriyor ekran görüntüleri mevcut.
Hocam bende CİMER'e ve şehir valiliğine yazdım şu an cevap gelmedi ama yakın zamanda BTK'ya şikayet edin diyecekler. Çünkü BTK'ya yönlendirmişler yakın zamanda 2 yerden de cevap gelir. Bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım. 2 CİMER başvurusu yapmıştım onlardan BTK'ya şikayet edin diyecekler muhtemelen. Onlarla da bir başvuru yapayım belki proje çizim aşamasındadır falan derlerse beklerim yoksa olumsuz bir şey olacak olursa ümit beye yazarım kaymakamlık böyle söylüyor genel müdürlük böyle diye.
İnşallah sizin süreçte kısa zamanda yapılır ve fibere kavuşursunuz hocam sizin kısmetinize belki benimde fiber çekilirÇok iyi bir hizmet aslında ama devlet bu şirketlere keşke imtiyaz vermeseydi iyi olurdu daha çabuk olurdu dönüşüm yatırımlar yani bakır hatta 50 Mbps kullanıyordum taahhüt bitmişti yeni taahhütler 700 800 lira başlıyordu bende bu sebebten ev internet iptal edip üstüne fiber başvurusu için bu mecraları çok denedim fiber daha ucuz diye yani harbiden ucuz ben şimdi 50 Mbps niye 800 vereyim bir vatandaş olarak 1000 Mbps 950 veririm 12 ay daha mantıklı ama genel müdürlük bana şey diyordu sen 50 Mbps şükret diyorlardı şaka gibi operatörler amacı yatırım yapmadan taahhüt soymak başka amaçları yok inşallah herkese bu altyapı kullanmak nasip olur aslında su doğal gaz elektrik altyapısı gibi temel ihtiyaç kategoriye girer çünkü iletişim herkesin hakkı olmalı bana kalırsa bu şirketler yerine devlet döşemeli aynı doğal gaz elektrik su gibi yeni yapılan bina imar gelince hepsi döşenmeli ben böyle düşünüyorum şahsen.
Merhaba hocam.
CİMER, BTK, LinkedIn, eski adıyla Twitter, açık kapı (çoğunlukla) bir işe yaramıyor hocam. En etkili ve resmi yol dilekçe vermek.
Fiber kablonun nereden geçtiğine takılmayın o mesele bölgenin durumuna göre çizilen bir rota. Yeni evlere genelde fiber çekiliyor ki sizin oralardaki yeni evlere de çekilmiş. Belki baz istasyonuna giden bir hat da vardır mesela. O yüzden evin tam önünden arkasından sağdan soldan geçen fiber kablonun bir önemi yok. Eğer adresiniz için proje çizilip onaylanırsa o fiber kablo fizanda da olsa gelir bir şekilde. İşin arka planındaki mühendisliğine çok takılmayın bir etkisi olmaz onun. Sizin yapabileceğiniz en iyi şey müdürlüğe dilekçe vermek. Dediğim gibi CİMER, BTK gibi diğer seçeneklerle pek bir yol almak mümkün değil gördüğüm kadarıyla. Ha elbette o mecralardan da şansınızı deneyebilirsiniz (ki denemişsiniz zaten) ama çok bir beklentiye girmeden alelade bir başvuru olarak düşünebilirsiniz.
Ama dilekçe verebilmem için bolca imza gerekli mahalledeki insanların çoğu yaşlı kişiler fiberi geçtim yüksek hızda internet desem o ne demek benim ihtiyacım yok binamı kırmasınlar diyecek insanlar büyük çoğunlugu bundan dolayı dilekçedede imza olmadıkça biraz zor olmaz mı? Yoksa yalandan isim verip imzamı atayım fazla görünsün diye dilekçeye
Ama dilekçe verebilmem için bolca imza gerekli mahalledeki insanların çoğu yaşlı kişiler fiberi geçtim yüksek hızda internet desem o ne demek benim ihtiyacım yok binamı kırmasınlar diyecek insanlar büyük çoğunlugu bundan dolayı dilekçedede imza olmadıkça biraz zor olmaz mı? Yoksa yalandan isim verip imzamı atayım fazla görünsün diye dilekçeye
Yani alabildiğiniz kadar imza alın hocam. Tek bir imza da olsa o şekilde verirsiniz dilekçeyi. Başka yapabilecek pek bir şey yok maalesef. Sahte isim ve imza önermem evrakta sahteciliğe girer çünkü.Ama dilekçe verebilmem için bolca imza gerekli mahalledeki insanların çoğu yaşlı kişiler fiberi geçtim yüksek hızda internet desem o ne demek benim ihtiyacım yok binamı kırmasınlar diyecek insanlar büyük çoğunlugu bundan dolayı dilekçedede imza olmadıkça biraz zor olmaz mı? Yoksa yalandan isim verip imzamı atayım fazla görünsün diye dilekçeye
Valla orası TT'nin keyfine kalmış bir şey. Neredeyse 2 ay olacak kazı yapıldı, borular döşendi harici gelen giden olmadı maalesef. Gidip sorduğumda seneye dediler ama mahalledeki yeni binalara verdiler.Bugün şöyle bir gelişme oldu sokagimin yukarisina ve yukarıdaki mahallelere fiber altyapı çektiler menholler koydular çekip herhalde bu yakın zamanda fiber geleceginin habercisi çekmeyecek olsalar altyapı çekmezler herhalde.
Bugün şöyle bir gelişme oldu sokagimin yukarisina ve yukarıdaki mahallelere fiber altyapı çektiler menholler koydular çekip herhalde bu yakın zamanda fiber geleceginin habercisi çekmeyecek olsalar altyapı çekmezler herhalde.
Vallahi orası TT'nin keyfine kalmış bir şey. Neredeyse 2 ay olacak kazı yapıldı, borular döşendi harici gelen giden olmadı maalesef. Gidip sorduğumda seneye dediler ama mahalledeki yeni binalara verdiler.
İnşallah kablo döşemeye bir an önce başlarlar, o yapılsa gerisi gelir diye düşünüyorum. Size de bir an önce gelir inşallah.Müdürlük bazen oyalıyor fakat üst yöneticiler tarafından hazırlanan projeler genelde 1 2 ay tamamlanıyor mesela benim üst yöneticiler yaptı projemi başvurumla 46 hane FTTH döşenecek proje 1 ay önce çizdiler şimdi 2 gün oluyor anca onaylamışlar en geç 31 Ekim çalışmalara başlanacak diyorlar ama müdürlük hiç uğraşmaz 1 kişi için ama üst yöneticiler bazen şans eseri 1 kişi için çoklu projeler yapabiliyor ama genel müdürlükler çok cimri hiç yanaşmıyorlar.