TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

Hayır hocam yazmadık. Sadece isim, soy isim ve imza aldık.
hocam gittim kendi ilçemdeki türk telekom müdürlüğüne. Google mapsta türk telekom müdürlüğü diyor ama gittiğimde burası değil dediler ve başka ilçeye yönlendirdiler beni müdürlük orada diye.
oraya başvursam kendi ilçeme alt yapı yapabiliyorlar mı?

hocam gittim kendi ilçemdeki türk telekom müdürlüğüne. Google mapsta türk telekom müdürlüğü diyor ama gittiğimde burası değil dediler ve başka ilçeye yönlendirdiler beni müdürlük orada diye.
oraya başvursam kendi ilçeme alt yapı yapabiliyorlar mı?
Genelde il müdürlükleri dilekçe alıyor. Sizi yönlendirdikleri müdürlük ilin komple geneline bakıyorsa dilekçenizi alırlar. Proje çizme işlemi vs. de orada gerçekleştirilir. Yani evet müdürlük başka ilçede de bulunsa sizin ilçeniz için işlem yaparlar.

Hocam merhabalar. Deprem sebebi ile evimi taşınmak zorunda kaldım. Yaşadığım yerde Netspeed 100Mbps fiber internet kullanıyordum. Şimdi başka bir şehirde sıfır bir binaya taşınıyorum. İnşaat biteli birkaç ay olmuş. Binada tüm evlerin içine kadar fotoğraftaki gibi OBK çekili. Lakin altyapı sorguladığımda bu adreste altyapı bulunmadığı gözüküyor. Binanın içinde de herhangi bir fiber internet kutusu göremedim. Sanıyorum ki binaya daha kutu takılmamış. Kutu sizce ne zaman takılır? Altyapı sorgulama sayfalarında adresimde altyapı gözüktüğü zaman mı tekrardan aktif olarak internet kullanmaya başlayabilirim? Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230327-155911_Chrome.jpg
    Screenshot_20230327-155911_Chrome.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 70
  • 20230325_174658.jpg
    20230325_174658.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 61
Hocam merhabalar. Deprem sebebi ile evimi taşınmak zorunda kaldım. Yaşadığım yerde Netspeed 100Mbps fiber internet kullanıyordum. Şimdi başka bir şehirde sıfır bir binaya taşınıyorum. İnşaat biteli birkaç ay olmuş. Binada tüm evlerin içine kadar fotoğraftaki gibi OBK çekili. Lakin altyapı sorguladığımda bu adreste altyapı bulunmadığı gözüküyor. Binanın içinde de herhangi bir fiber internet kutusu göremedim. Sanıyorum ki binaya daha kutu takılmamış. Kutu sizce ne zaman takılır? Altyapı sorgulama sayfalarında adresimde altyapı gözüktüğü zaman mı tekrardan aktif olarak internet kullanmaya başlayabilirim? Teşekkür ederim.
Merhaba hocam,
Kutunun ne zaman yerleştirileceği muamma. En sağlıklı bilgiyi müdürlükteki planlama biriminden alabilirsiniz. Zaten onların verdikleri süreler de pek tutmuyor. Bana 15 gün içinde hallolacak dediler, onun üzerinden kaç tane 15 gün geçti.
Evet altyapı sorgu sonuçlarında fiber görüldüğü zaman aktifleştirilmiş demektir ve siz de abonelik alabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, yukarıda paylaşılan dilekçeyi Turkcell Superonline için düzenleyip altyapı başvurusunda bulunsak olur mu dersiniz? Yoksa Superonline için başka bir yol mu lazım?

Ben de depremden ötürü evimi değiştirmek zorunda kaldım. 6 ay içinde oturdugum binaya altyapı gelmişti. Şimdiki taşındığım apartmanda VDSL bulunmakta.( 3 daire + 2 dükkan var. Hepsi VDSL kullanıyor). Online PlayStation oyunları oynuyorum. Bu yüzden hız benim için çok önemli. Fiber 75 Mbps'ye kadar kullanıyordum. VDSL ‘de 75 Mbps'ye kadar aynı fiyatta vereceklerini ilettiler. Taşındıgım bölgede yine deprem bölgesi fakat yıkım olmayan bir ilçe. Tüm yorumları okudum. Hafta içi başvuru yapacağım. Umarım işleme alırlar da fiber gelir. Hatay'da ikamet ediyorum. Umarım Ohal'den ötürü sıkıntı çıkmaz ya da olumsuz dönüt almam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı