TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

Dilekçe yazdım zaten bir de açıkkapıdan başvurayım dedim. Tavsiiyeniz için teşekkürler.

Altyapı başvuru işlemleri genelde Türk Telekom müdürlüğündeki planlama birimi tarafından yürütülüyor dilekçeniz ile beraber planlama birimine giderseniz talebinizi iletebilirsiniz.

Diğer türlü telefon ve sosyal medya platform üzerinden ilettiğinizde ulaşması gereken talebiniz planlama birimine 1 ay veya 1 yıl içerisindede düşebiliyor.

Merhaba arkadaşlar.

Bildiğiniz gibi telekoma dilekçe vermiştim.
Arayıp dilekçenin akıbeti ne diye sordum.
Mühendislik biriminde dediler.
Orayı aradım dilekçe numaramı söyledim.
Bana dediki dilekçeniz için proje hazırlandı ama
kabul edilmedi. 2024 te bir daha başvur.
Kabul edilmicek projeyi niye çiziyolar.
Başka ne yapabilirim teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar.

Bildiğiniz gibi telekoma dilekçe vermiştim.
Arayıp dilekçenin akıbeti ne diye sordum.
Mühendislik biriminde dediler.
Orayı aradım dilekçe numaramı söyledim.
Bana dediki dilekçeniz için proje hazırlandı ama
kabul edilmedi. 2024 te bir daha başvur.
Kabul edilmicek projeyi niye çiziyolar.
Başka ne yapabilirim teşekkürler.
Hocam "kabul edilmeyecek projeyi niye çiziyorlar" diye mantık yürütmeyin. Düşünün ki birine evlilik teklif ettiniz o da kabul etmedi. Kabul edilmeyecek teklifi neden yaptınız diye mi soralım o zaman? Siz teklif etmeden kabul edilip edilmeyeceğini bilemezdiniz ki öyle değil mi?

Projeyi çizmeden kabul edilip edilmeyeceğini kimse bilemez. Olmayan bir proje reddedilemeyeceğine veya kabul edilemeyeceğine göre zaten en baştan bir proje çizilmesi gerekiyor. Yoksa onaylanacak veya reddedilecek bir şey olmaz ortada. E çizilen her proje kabul edilecek diye bir kural da yok.

Şimdi yapabileceğiniz en iyi şey ocak ayının başında tekrardan dilekçe vermek. Ki zaten kendileri de söylemişler "2024'te bir daha başvurun" diye.

Mutlu yıllar.

Verdiğim dilekçenin nerede olduğunu tt ye sordum. Mühendislik biriminde dediler. Orayı aradım. Proje çizilmiş kabul edilmemiş. Tekrar dilekçe vereyim mi dedim. Sayın yetkili dilekçe vermenize gerek yok şubatta tekrar işleme alınır değerlendirilir dedi. Şubatı bekleyi mi. ne yapayım.

Mutlu yıllar.

Verdiğim dilekçenin nerede olduğunu tt ye sordum. Mühendislik biriminde dediler. Orayı aradım. Proje çizilmiş kabul edilmemiş. Tekrar dilekçe vereyim mi dedim. Sayın yetkili dilekçe vermenize gerek yok şubatta tekrar işleme alınır değerlendirilir dedi. Şubatı bekleyi mi. ne yapayım.
Mutlu yıllar.

Bir önceki konuşmanızda 2024'te tekrar başvurun demişlerdi şimdi de gerek yok demişler. Benim de kafam karıştı bu noktada. Şubat ayına kadar bekleyin isterseniz. Şubatta bir kez daha sorarsınız son durumu. Ona göre hareket edersiniz.

İki kere aradım.
Mutlu yıllar.

Bir önceki konuşmanızda 2024'te tekrar başvurun demişlerdi şimdi de gerek yok demişler. Benim de kafam karıştı bu noktada. Şubat ayına kadar bekleyin isterseniz. Şubatta bir kez daha sorarsınız son durumu. Ona göre hareket edersiniz.
İki kere aradım birinde öyle birinde böyle dediler.

Untitled.png

Turk telekom ceo sundan gelen cevap. Bakalım ne olacak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı