TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

Artık para kalmadı kasada bence gelmezler. Arkadaşın bahs ettiği yıllar önce.
Arkadaşımın evine Türk Telekom fiber getiriyor. 5-6 ay önce falan dilekçe vermişti sanırım. Zaten uzun vadede düşününce fiber bakırdan daha az masraflı bir şey.

Hocam gerçektende helal olsun, ben yıllardır uğraşıyorum Fiber hat çektiremedim, şimdi sizin yaptığınız gibi Açık kapı üzerinde başvuru yapacağım ama hizmet başlığını ne olarak seçtiğiniz hatırlıyor musunuz?

Son düzenleme:
Hocam gerçektende helal olsun, ben yıllardır uğraşıyorum Fiber hat çektirmedim, şimdi sizin yaptığınız gibi Açık kapı üzerinde başvuru yapacağım ama hizmet başlığını ne olarak seçtiğiniz hatırlıyor musunuz?
Hizmet başlığını "DİĞER", Hizmet alt başlığını da "Telefon internet servis sağlayıcılarına ilişkin başvurular" seçtim hocam.

Hizmet başlığını "DİĞER", Hizmet alt başlığını da "Telefon internet servis sağlayıcılarına ilişkin başvurular" seçtim hocam.
Başvuru sağladım teşekkürler umarım burada dönüş alırız.

@Dejuf Hocam dönüş sağladılar, umarım yıl bitmeden halledilir.

Dosya Ekleri

• IMG_3679.jpeg
    IMG_3679.jpeg
    256,2 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Teşekkürler, sizce TT sizin yaptığınız gibi dilekçe bırakmaya gerek var mı?
Bence hocam dilekçe her zaman en resmi ve etkili yoldur. Ama daha şimdiden sıkboğaz etmeye gerek yok diye düşünüyorum. Konunun ilk mesajında da görüyorsunuz ben de o zamanlar sürekli sıkıştırmak, darlamak gerektiğini düşünerek BTK, CİMER falan filan birçok kanaldan talebimi iletmiştim sürekli olarak. Ancak sonradan fark ettim ki bu kadar sıkıştırmanın hiçbir anlamı yok. Unutmayalım ki karşımızdakiler de insan. Onlar da birçok vatandaşla muhatap olup çözüm üretmek için uğraşan çalışanlar. Robot değiller ki sürekli her talebe anında aksiyon alsınlar. O yüzden çok darlamanın faydası olmadığı gibi karşımızdaki çalışanları da sıkboğaz ettiğimiz için zararı olduğu kanaatindeyim ben.
Bu sebeple de şu aşamada dilekçe vermenize gerek yok diye düşünüyorum. Ha, vermek isterseniz elbette verebilirsiniz bunun önünde bir engel yok. Benim fikrimi sorduğunuz için yazıyorum bunları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı