TT bilerek internet hızımı sabitliyor

subasi24511

Decapat
Arkadaşlar zaten en fazla 8 Mbps destekleyen bir altyapımız var. Santrale uzaklıktır, kablonun eskiliğidir falan filan derken en fazla 5 Mbps alabiliyoruz. Bu TT hattınızda kopma yaşanıyor diye hızımı 2 Mbps'e sabitlemiş. Ulan 3 aydır 5 Mbps kullanıyorum. Hiçbir kopma yaşamadım bugün kalkmış hattınızda kopma var diyorlar. İstanbul'un Ataşehirin'de 2 Mbps kullanıyorum şaka gibi ya.
Ne yapmam gerek? Aradığımda biz bu işlemi gerçekleştiremiyoruz sistem otomatik yapıyor diyor. Fakat 5 ay önce aradığımda hızımı yine sabitlemişlerdi ve bir erkek müşteri temsilcisi sağ olsun hızımı yine 5 Mbps'e çıkardı. Bıktım şu firmadan...

373600

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geçmiş olsun. TT'nin her zamanki huyları. Tavsiyem taahhüt biter bitmez başka bir internet sağlayıcısı ile görüşmeniz.

TT'nin verdiği yerde diğer firmalar da internet verebilir. Ben NetSpeed kullanıyorum çok memnunum. Arayıp görüşün fikir edinin. Adres bilgisi ile kaç mbit verebileceklerini de söylüyorlar. Bu arada 1024*5 ile 5120 kbit yapar. Siz bu değerin altında kapasite gördüğünüz için bir alt hıza düşürmek zorunda sistem. NetSpeed'de bu değer 4mbit olarak sabitlenir.

2-4-8-12-16 diye gidiyor. Ya da TTNET'i arayıp hattımı 4mbit'e sabitleyin diye hır çıkarabilirsiniz.

Teknik olarak 5 mbit veremezler çünkü tam olarak mbit alamıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı