TT Elite ekip ne yapıyor?

batuhandivrik

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, ben 50Mbps paketten 100 Mbps pakete geçtim. Altyapım 95'e kadar desteklediği için geçtiğim zaman hızım hala 50 idi ve bunun için dün TT ekipleri binaya geldi ve kopuk denilen kabloyu değiştirdi ancak benim hızım da hiçbir değişiklik olmadı. Sabah TT beni aradı ve Elite ekip çağırabilirsiniz denildi, belli ücretler karşılığında. Benim sormak istediğim şey şu: Bu Elite ekip evime gelecek sanırım, bina içi telefon kablosu falan mı değiştirecek ne yapacak yani? Bilgisi olan var mı, çünkü az para istemiyorlar. Ekibin gelmesi için 50 TL ücret istediler. Hiçbir şey olmayacaksa bu parayı ödemek istemiyorum, bilgisi ve tecrübesi olan yardımcı olabilir mi? Bir şey daha merak ediyorum, mesela geldiler bina içi kabloyu değiştirecekler ben site de oturuyorum site onayı falan gerekiyor mu böyle bir şey için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun ne ise tespit edip yapıp işçilik + malzeme alıp giderler. Almıyorlarsa da faturana yansır.

Ama şöyle bir güzelliği var. Sorun sende değilse çağırıyorsun ve ücret ödemiyorsun. Sende derken senin binanın içinden bahsediyorum. Sorun direkteki kabloda ise onlar hallediyor. Ama sen elit hizmeti çağırmadığın sürece de oranın bozuk olduğunu kabul edip gelmezler.

Sorun ne ise tespit edip yapıp işçilik + malzeme alıp giderler. Almıyorlarsa da faturana yansır.

Ama şöyle bir güzelliği var. Sorun sende değilse çağırıyorsun ve ücret ödemiyorsun. Sende derken senin binanın içinden bahsediyorum. Sorun direkteki kabloda ise onlar hallediyor. Ama sen elit hizmeti çağırmadığın sürece de oranın bozuk olduğunu kabul edip gelmezler.
Anladım ben aradıklarında kabul etmek zorunda kaldım çünkü yaklaşık 1.5 haftadır bu sorunu yaşıyorum ve artık soruna çözüm istiyorum. Bina içi kablo cat6 kablo değil baya eski bir kablo 10 dan fazla vardır diye tahmin ediyorum kablodan dolayı böyle bir sorun olur mu acaba ? Bir de varsaylım kablodan oldu ben site de oturuyorum izin falan almak gerekiyor mu değişimi için ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı