TT fiber altyapısı için internet tavsiyesi

vonceux

Centipat
Daha fazla  
Binamda 5 6 aydan beri TT fiber altyapısı var.
Şimdi geçme zamanı bulabildim ancak TT'nin verdiği 1000 Mbps hızı aynı anda Superonline da veriyor biraz daha uygun fiyata (fiyat farkı pek de önemli değil açıkçası)
(Port direkt yanımda altyapı kutusu direkt binanın içinde bu detaylar bir önem fark eder mi bilmem yine de söyleyeyim)
Aranızda TT fiber ya da Turkcell fiber kullanan varsa aralarındaki farkları ve hangisinin daha iyi bir tercih olacağını belirtirse, anlatabilirse mennun olurum.
(Ethernet CAT 7 kablom var 1000 Mbps onunla tam olarak almaya çalışacağım bir de uploadlar ne kadar veriliyor 1000 downloadın yanına onu bilen varsa belirtirse sevinirim)

Hocam fiber de 1000 Mbps yok diye bılıyorum giga fiberde var o hız ama 1000 Mbps'yi de desteklıyorsa gözünüz kapalı TurkNet alın derım ben yaklasık 3 yıldır kullanıyorum cok memnunum hiçbir sıkıntısı yok musterı hızmetlerı cok aktıf destek talebı acıyorum misal 5dk ıcınde arıyorlar sorunumu cozuyorlar. Türk Telekom'dan gecmıstım bende torosdan inip BMW'ye binmişim gibi oldu.

Hocam fiber de 1000 Mbps yok diye bılıyorum giga fiberde var o hız ama 1000 Mbps'yi de desteklıyorsa gözünüz kapalı TurkNet alın derım ben yaklasık 3 yıldır kullanıyorum cok memnunum hiçbir sıkıntısı yok musterı hızmetlerı cok aktıf destek talebı acıyorum misal 5dk ıcınde arıyorlar sorunumu cozuyorlar. Türk Telekom'dan gecmıstım bende torosdan inip BMW'ye binmişim gibi oldu.
Adres sadece superonline fiber ve tt fiber için 1000 mpbs veriyor alternatif iss lerde de sağlam olanlar maks 100 veriyor o yüzden ya tt fiber yasa superonline fiber arasında kalıyorum
TT deneyimini biraz daha açıklayabilirsen mennun olurum

TT'nin verdiği yerde TurkNet'in de vermesi lazım normalde ama bilmiyorum. TT deneyimim en azından benim için çok kötüydü 2 3 günde bir internet kesiliyor hızlar düşüyor TT müşteri hizmetlerini arıyorum modeme AC kapa yaptırıp geri yolluyorlar benim için deneyimlerim böyleydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı