Merhaba, gigafiber hizmetini sadece kendi altyapımız üzerinden veriyoruz. Şu an için ortak altyapı üzerinden en fazla 100 Mbps' te kadar hız verebiliyoruz.Yakında oturduğum apartmana Fibernet 1000mb / kişi başı bağlatılacakmış. TürkNet kullanıcısıyım, bu fırsat beni nasıl etkiler?
Başka bir sorum olacak benim evime kadar fiber gelmiyor Türk Telekomdaki işçi bize eve kadar Türknetin çekeceğini söyledi. Nasıl yapacağım?Merhaba, gigafiber hizmetini sadece kendi altyapımız üzerinden veriyoruz. Şu an için ortak altyapı üzerinden en fazla 100 Mbps' te kadar hız verebiliyoruz.
Başka bir sorum olacak benim evime kadar fiber gelmiyor Türk Telekom'daki işçi bize eve kadar TurkNet'in çekeceğini söyledi. Nasıl yapacağım?
Merhaba, gigafiberde tüm bağlantıları ekiplerimiz yapıyor ortak altyapı üzerinden verdiğimiz hizmette ekipler daireye kadar yapıyor ama iç tesisatla ilgili bir bağlantı gerekirse sizin sorumluluğunuzda oluyor.Başka bir sorum olacak benim evime kadar fiber gelmiyor Türk Telekomdaki işçi bize eve kadar Türknetin çekeceğini söyledi. Nasıl yapacağım?
Bahsettiğim şey kutu bağlandıktan sonra bizim evimize kabloyu kim çekecek?Merhaba, gigafiberde tüm bağlantıları ekiplerimiz yapıyor ortak altyapı üzerinden verdiğimiz hizmette ekipler daireye kadar yapıyor ama iç tesisatla ilgili bir bağlantı gerekirse sizin sorumluluğunuzda oluyor.
Bahsettiğiniz gigafiber mi yerleşik operatörün fiber hizmeti mi?Bahsettiğim şey kutu bağlandıktan sonra bizim evimize kabloyu kim çekecek?
Fiber hizmeti.Bahsettiğiniz gigafiber mi yerleşik operatörün fiber hizmeti mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.