TT HiperNet altyapı veya üst

Caner144

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhabalar.
Ben köyde yaşıyorum eskiden internet bağlantısı vardı Türk Telekom'un telefon direkleri ile geliyordu fakat sonra bu teller ve direkler çalındı. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana altyapı var gözüküyor dediler. Ben şimdi başvursam internete bu kabloların olmadığını görseler bu kablolar için bir şey yaparlar mı modemi kurmaya geldiklerin de.

Merhabalar.
Ben köyde yaşıyorum eskiden internet bağlantısı vardı Türk Telekom'un telefon direkleri ile geliyordu fakat sonra bu teller ve direkler çalındı. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana altyapı var gözüküyor dediler. Ben şimdi başvursam internete bu kabloların olmadığını görseler bu kablolar için bir şey yaparlar mı modemi kurmaya geldiklerin de.
Şüpheliyim.

İnternetsiz de olmuyor her gün 6 GB'ye 12 TL vermekten sıkıldım.
Daha önceki evimde başıma bu tarz bir olay geldi. Kablo çekemedikleri için sonra geleceğiz dediler ama 4 ay boyunca fatura ödedim. Sonra iptal edip Turkcell USB vınn almıştım. Daha sonra Wi-Fi vınn paketine geçtim. Yeni paket için bağlantıya bakabilirsin. Bir yıl öncesine kadar Superbox kullanıyordum ama kotalı ve kotasız tarifeleri denedim. Son olarak 20 MBPS'ye kadar sınırsız olan paketi kullandım. Alt yapı için Turk Telekom, Turkcell, TurkNet gibi internet servis sağlayıcılarına dilekçe göndermeyi deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı