TT Led Basic Fan Aldım Full hızda dönüyor

turhill

Hectopat
Yer
!StanBOL
Daha fazla  
Meslek
Kafama Göre Takılıyorum
Selam.
Bende Asus P5Q anakart var. Ve egzoz fanı çok eskiydi. Bende değiştireyim dedim. Gittim Tt Thunderblade Led basic Fan aldım. Almaz olaydım. Yani var gücüyle çalışıyor. Kasa duvara doğru bakıyor. masa altından dizlerim üşüyor arkadaşlar akşamdan beri yani fan sesi çok rahatsız edici. Normal şartlarda ilk 5-6 dakika da fan yavaşlar çok sessiz şekilde çalışırdı. Fakat bu ledli fan full hızda çalıştığı için ses te vuran havada çok rahatsız edici. Dos ekranın dan baktım. Ayar yapayım dedim yok. Windows 8.1 den bu asus fan kontrol yazılımı için Wİndows 7 ye geri döneceğim galiba. Bu üreticilere gönülden selam yolluyorum arkadaş.. Ürün satacağım diye..

8f3z.png

PWR_FAN dan CHA_FAN1 bölümüne taktım yine aynı. Dedim ki biraz kullanayım dedim belki düşer hızı. Yok agalar full hızda dönmeye devam. :technopat::technopat:

Normalinde sistem düşürmez mi hızı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dos ayarlarıyla hallettim. Son bir şey sormak istiyorum. Kasa içine fan üflermi yoksa havayı çeker mi?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı