SametDursun Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #1 Merhaba, aşağıdaki paketi alınca ev interneti ile beraber mi geliyor? Açık port olmadığı için soruyorum. Dosya Ekleri resim_2021-01-19_001738.png 30,7 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba, aşağıdaki paketi alınca ev interneti ile beraber mi geliyor? Açık port olmadığı için soruyorum.
emretas006 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 638 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #2 Evet bağlanıyor ayrıca boş port yoksa ev telefonu olmasa bile internet bağlatamazsın tt yerine türknet öneririrm Artı 0 Eksi
Evet bağlanıyor ayrıca boş port yoksa ev telefonu olmasa bile internet bağlatamazsın tt yerine türknet öneririrm
KS KS SametDursun Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #3 emretas006 dedi: Ev telefonu olmasa bile internet bağlatamazsın. Genişletmek için tıkla... Ev telefonu olsa bile mi demek istediniz hocam anlamadım. Artı 0 Eksi
emretas006 dedi: Ev telefonu olmasa bile internet bağlatamazsın. Genişletmek için tıkla... Ev telefonu olsa bile mi demek istediniz hocam anlamadım.
emretas006 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 638 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #4 SametDursun dedi: Boş port olmadığı için ev telefonu almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Boş port olmadığında ev telefonu aldığında port mu ekleyecekler Artı 0 Eksi
SametDursun dedi: Boş port olmadığı için ev telefonu almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Boş port olmadığında ev telefonu aldığında port mu ekleyecekler
KS KS SametDursun Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #5 emretas006 dedi: Boş port olmadığında ev telefonu aldığında port mu ekleyecekler. Genişletmek için tıkla... ADSL ve VDSL de oluyor diye biliyorum sanki hocam ama emin değilim. Artı 0 Eksi
emretas006 dedi: Boş port olmadığında ev telefonu aldığında port mu ekleyecekler. Genişletmek için tıkla... ADSL ve VDSL de oluyor diye biliyorum sanki hocam ama emin değilim.
emretas006 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 638 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #6 SametDursun dedi: ADSL ve VDSL de oluyor diye biliyorum sanki hocam ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hiç sanmıyorum aylarca port boşalsın diye bekleyen arkadaşlarım var binadaki daire sayısına göre kutu koyuluyor bi daire birden fazla internet bağlatmış belli ki dilekçe filan vermen gerekiyor tt nin insanlığına kalmış artık Artı 0 Eksi
SametDursun dedi: ADSL ve VDSL de oluyor diye biliyorum sanki hocam ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hiç sanmıyorum aylarca port boşalsın diye bekleyen arkadaşlarım var binadaki daire sayısına göre kutu koyuluyor bi daire birden fazla internet bağlatmış belli ki dilekçe filan vermen gerekiyor tt nin insanlığına kalmış artık