Bütün olay mayıs ayında kullaklığımı düşüp kafa bandının kırılmasıyla basladı. Daha sonrasında Teknosa'yı aradığımda bu şirkete ulaşmamı söylediler. Onları aradığım vakit kendilerine yurtiçi kargo vasıtasıyla gönermem amacıyla bir kod verdiler. Kulaklık 17 Haziran tarihinde ellerine ulaştı ve bekleyişim başladı. Her aradığımda genelde rahat 5-6 kişi sırada oluyordu ve yaklasık 10-15 dk temsilciyi bekliyordum. Her seferinde servisimizde bekliyor diyorlardı. Geçen cuma günü aradığımda kulaklığın tamir edileceğini ve aksama kargo ile vereceklerini söylediler. Kısaca kulaklık serviste bir ay bekledi. Kulaklık 20 Haziran'da (dün) geldiğinde poset dosyanın içine konulmuş ve kabarcıklı poşet ile kaplanmış halde buldum. Kulaklığı denerken kırılan kısmın aşağı-yukarı hareket etmediğini ve kablonun mekanizmaya şıkıştırıldığını gördüm. Bende kabloyu duzelttim ve tekrar hareket ettirmeyi denedim ama maalesef basaramadım. Çünkü servis gereğinden fazla sıkıp aceleye getirdiğinden kendim gevşetmek zorunda kaldım. Şu an hiçbir sıkıntısı kalmadı. Yaklasık 45TL servis ücreti ödedim.
Firmanın internet sitesi:
www.ttteknoloji.com.tr
Firmanın internet sitesi: