Çözüldü TT upload hızımı arttırabilir miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

realmoonlight

Kilopat
Makaleler
6
Yer
Montreal, QC, Canada
Arkadaşlar hat maksimum 14 upload kaldırıyor, benim paketim 35 Mbps download 3Mbps'de upload download hızımı arttırmadan upload hızımı arttırmam mümkün mü?
Mesela Superonline'da gunlük 20₺'ye 100 Mbps upload kiralayabiliyorsunuz tabii hattınız kaldırıyorsa benzeri bir işlem aylık olursa ek paket gibi daha iyi olur TT'de var mı?

Arkadaşlar hat maksimum 14 upload kaldırıyor, benim paketim 35 Mbps download 3Mbps'de upload download hızımı arttırmadan upload hızımı arttırmam mümkün mü?
Mesela Superonline'da gunlük 20₺'ye 100 Mbps upload kiralayabiliyorsunuz tabii hattınız kaldırıyorsa benzeri bir işlem aylık olursa ek paket gibi daha iyi olur TT'de var mı?

Bu TT denen firma 5 Mbps üstünü vermiyor. 8 Mbps vermişlerdi onu da kıskandılar bizden. Saye sistemini bekle TürkNet, Millenicom ve NetSpeed gibi firmalar upload hızının sınırını kaldıracak.

Bu TT denen firma 5 Mbps üstünü vermiyor. 8 Mbps vermişlerdi onu da kıskandılar bizden. Saye sistemini bekle TürkNet, Millenicom ve NetSpeed gibi firmalar upload hızının sınırını kaldıracak.
Cidden bir ara 8 veriyorlardı onu da aldılar. Ve bunu para karşılığı da satmıyor TT. Acaba ne düşünüyorlar cidden merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
TT kendi müşterileri ile bile adam gibi ilgilenmezken altyapı kiraladıkları firmanın müşterilerine geldik evde yoktunuz, iç tesisat problemi tarzı bahanelerle savuşturuyor. Hala TT gibi rezil bir firma ile çalışmamın tek sebebi bir sorun olduğunda kendi müşterilerinin sorunlarını daha ekren çözüyor olması.

TT gibi tekel bir firma daha da tekelleşmeye çalışıyor. "Biz ne kadar düşük hızı pahalıya satarsak başka firmalar önümüze geçemez" diyorlar. Başka firmalar daha uyguna daha yüksek hızda satarsa bu sefer TT "Rekabet edemiyoruz" diye Rekabet Kurumu'na ağlar. Yani benim düşüncem bu şekilde.

Rekabet ile alakalı daha çok. TT gibi tekel bir firma daha da tekelleşmeye çalışıyor. "Biz ne kadar düşük hızı pahalıya satarsak o kadar çok kazanırız" diyorlar. Başka firmalar daha uyguna daha yüksek hızda satarsa bu sefer TT "rekabet edemiyoruz" diye rekabet kurumu'na ağlayacak. Yani benim görüşüm bu şekilde.

Bütün firmalar yüksek hız veriyor sadece kendileri düşük hız veriyor istediği kadar ağlasın.

Ben 8 Mbit upload alıyorum.

1597824470865.png

Testimin sonucu: Sonuç

Millenicom Fiber 100/8

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı