TT V200 RGB Edition kasada boş bölge

Selim Akıncı

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. V4 hazır sipariş verdim İtopya'dan. Fakat kasanin arka tarafinda işaretlediğim bölge boştu çıkartılmış gibiydi. Bir sıkıntı olur mu? Yoksa İtopyadakiler kasa hava alsın diye mi çıkartmışlar? Bir de bu kasanın hava sirkülasyonu falan nasıl ekran kartı ve işlemcimi çok ısıtır mı?

Dosya Ekleri

• 20190730_223648.png
    20190730_223648.png
    373,7 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir Sıkıntı olmaz çıkarabilen braketlerden bildiğim kadarıyla sirkülasyon gayet iyi elimi içeriye uzattığımda içerisi aşırı serin geliyor .ekran kartı evet çok ısınınan bir kart ancak bu kartın kendisiyle alakalı soğutma bloğu yok kartın witcher 3 ultra ayarlarda 80 - 75 derece alıyorum undervolt yapıp bunu düşürebilirsin ben üşendim uğraşmak istemedim başka sorun varsa cevaplarım ve bu arada işlemci ısınmıyor ben wraith maxlı versiyonunu aldım ama onu da not düşmek isterim.

Bir Sıkıntı olmaz çıkarabilen braketlerden bildiğim kadarıyla sirkülasyon gayet iyi elimi içeriye uzattığımda içerisi aşırı serin geliyor .ekran kartı evet çok ısınınan bir kart ancak bu kartın kendisiyle alakalı soğutma bloğu yok kartın witcher 3 ultra ayarlarda 80 - 75 derece alıyorum undervolt yapıp bunu düşürebilirsin ben üşendim uğraşmak istemedim başka sorun varsa cevaplarım ve bu arada işlemci ısınmıyor ben wraith maxlı versiyonunu aldım ama onu da not düşmek isterim.
Ben ekran kartını Msi Armor GTX1660ti işlemciyi ryzen 5 2600 yaptım.Sence oyunclarda sıcaklık kaç olur?.Birde bu kasanın güç kablosu nerden çıkıyor kasa ile birlikte gelmedi.
Ben ekran kartını Msi Armor GTX1660ti işlemciyi ryzen 5 2600 yaptım.Sence oyunclarda sıcaklık kaç olur?.Birde bu kasanın güç kablosu nerden çıkıyor kasa ile birlikte gelmedi.
Sen kasayı bu şekildemi kullanıyosun

Dosya Ekleri

• 20190730_231235.png
    20190730_231235.png
    363,5 KB · Görüntüleme: 41
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı