TT VDSL altyapısı ile Kablonet kullanmak

Rudolf_Diesel

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

Mevcut TT 50 Mbps VDSL abonesiyim. Taahhüttüm bu ay bitiyor. TT'nin teklif ettiği paket ücretleri çok yüksek. Kablonet'i aradım ve "Kablonet her evde kampanyası"nın TT altyapısı ile VDSL internet verdiğini öğrendim. Fiyatlar da uygun görünüyor. TT altyapısı ile Kablonet VDSL kullanan arkadaşlar varsa ping vs. durumu nasıl, tavsiye eder misiniz?

Teşekkürler.

Senin de söylediğin gibi mevcut alt yapı TT ise çok birşey değişeceğini sanmıyorum ping gibi durumlarda.
Neticede ismi değişiyor olsada İSS nin alt yapı aynı :D

Teşekkür ederim. Bazı yerlerde kablonette yüksek ping olduğunu okudum. Tereddüt etme sebebim bu açıkçası. Ping den şikayet edenler genelde kablonet altyapısı kullananlar ama yine de sormak istedim.

Merhaba,

Mevcut TT 50 Mbps VDSL abonesiyim. Taahhüttüm bu ay bitiyor. TT'nin teklif ettiği paket ücretleri çok yüksek. Kablonet'i aradım ve "Kablonet her evde kampanyası"nın TT altyapısı ile VDSL internet verdiğini öğrendim. Fiyatlar da uygun görünüyor. TT altyapısı ile Kablonet VDSL kullanan arkadaşlar varsa ping vs. durumu nasıl, tavsiye eder misiniz?

Teşekkürler.
Kablonet kullanıyorum pingim 5 Ay'da bir falan fırladığı oluyor çok nadir bir de ara sıra internet kesilmesi yaşadım onun dışında tarifede verilen değerleri veriyorlar. Modem'i güzel değil maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı