TT ve Superonline altyapı sorunu

panix35

Hectopat
Daha fazla  
Konu kısaca şöyle. Eve yeni taşındık. İnternet bağlatmak istiyoruz ama bulunduğumuz bölgede altyapı olmadığı için bağlayamıyorlarmış. Yalnız şöyle bir şey de var. Civarda TT ve Superonline kullanıcıları mevcut. Hatta yan ve karşı komşumuzda internet mevcut. Hatta ve hatta 50M ötede muhtarlık var. Ben bu sorunu nasıl halledebilirim? İstediğim fiber internet de değil. Yalın ADSL istiyorum sadece. Konuyla ilgili uğraşlarımı hala sürdürmekteyim daha önce böyle bir şey yaşamış biri varsa bana yardımcı olabilirse ne yapmam gerektiği hakkında çok sevinirim. Bu arada UyduNet’i aradım altyapı yok diyor. Turkcell Superbox var ama çok pahalı 139TL’den başlıyor. Bir de Superonline ve TT’nin işlem yapamayız dediği yere Vodafone hemen 8MB'e kadar 50GB AKK’li limitsiz internet bağlayabiliriz diyor. Ekip gelip inceleyecekmiş ona göre olursa modem kurulum ve kablo işlerini halledecekmiş. Ama Vodafone hiç kullanmadım kullananda görmedim. O yüzden Superonline ya da TT’de ısrarcıyım biraz. Fotoğrafta civarda görünen kullanıcılar mevcut. Wi-Fi’den bakıyorum tabi.

2018-01-14 22.09.09.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı