TT'den nasıl kurtulunur?

Arkadaşa katılıyorum.
Santrali Türk Telekom'a ait olan bir bölgede Türk Telekom'dan başka bir ISS daha iyi hizmet veremez. Modem arayüzünüzdeki değerlerin ne anlama geldiğini biliyorsanız anlarsınız oradan.

Normal kullanıcılar 80 - 125 TL ücret ödeyen diye kısıtlayalım TT ile problemler yaşaması normal fiber 100megabit paketlerinden sonra TT ile iyi anlaşmaya başlıyorsun.

Cayma bedelini ödemeden ayrılabilir sin YouTube'da videosu var tüketici hakem heyetine faturanla başvurursan sen haklı çıkıyorsun ve para ödemiyorsun daha geçen gün ben yaptım yayın açmak istiyorsanız uploadiniz önemli 10 ila 5 arasındaysa yayın açabilirsin iz eğer kampanyalı paket kullanmadiysaniz cayma bedeli çıkmayabili 444 1 444 arayarak cayma bedelinizin olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

100 Mb alman zor TT altyapısında. Modem arayüzünde kaç MB alacağın yazar oradan bakıp paket seçmen daha mantıklı olur.

Fiberde nasıl alamayacak acaba. Ben de TT fiber kullanıcısıyım istediğim hızı alabiliyorum. Alabileceğim en yüksek hız ise en yüksek paket yani şu anlık 100 Mbps daha yüksek hız sunarlarsa onu da alabilirim fiberle.

İyi hoş diyorsun da boş port yok en büyük sorun o yoksa 42 Mbps destekliyor 16 Mbps alıyoruz VDSL port yok.

Millenicom gecki benim gibi başın ağrısın bahsettin firma Türk Telekom altyapı kullanıyor
Dünyanın en rezil firması Millenicom dur
Millenicom gecki benim gibi başın ağrısın bahsettin firma Türk Telekom altyapı kullanıyor
Dünyanın en rezil firması Millenicom dur

Son düzenleme:

Bende 2 senedir kullanıyorum hiçbir rezilliğini görmedim acaba neye dayanarak diyorsunuz bunu? Dandik bir TT altyapısı kullanıp sonrasında herhangi bir ISS'de kullansanız aynı sorunu yaşayacaksınız bari neden olduğunu söyleyin de bizde bilelim.

Ağzı olan konuşuyor, eli olan yazıyor. Yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…