Ttec Powerslim powerbank patladı

Makaleler
13
Yer
Ankara
Herkese merhaba.
Geçen günlerde powerbank ihtiyacım doğrultusunda sıfır kapalı kutu olarak Ttec Powerslim LCD 20.000 ürününü aldım.
Saatler önce şarja taktım, malum zor dolan bir ürün. %100 orijinal Xiaomi adaptör ve kablo ile şarj ettiğimi ekleyeyim.
Şarjdan çıkarmamla duman çıkmaya başlaması bir oldu. Panikle balkona attım. Binanın merdiven arasında olan yangın söndürücüyü kaptım. Ondan sonrası geldi zaten.
Fotoğraf vs. uğraşmadım. Gecenin 1'inde oturup yalan yazacak halim hiç yok. Elim ayağım titriyor hala. Bundan sonra powerbank alacaklar, Ttec markasını iki kere düşünsün.
Teşekkürlerimle.

Ttec hiç kaliteli bir marka değil, dexim vs bunların hepsi çin malı. Ayrıca şarjdan çekene kadar yanmadıysa sokette anlık gelişen bir kısa devre olmuş gibi duruyor.
Gosmart gibilerinden de uzak durmak gerekli. Kullandıkları pillerin ne olduğu belli değil, ve büyük ihtimal kontrol edilmiyor.

Herkese merhaba.
Geçen günlerde powerbank ihtiyacım doğrultusunda sıfır kapalı kutu olarak Ttec Powerslim LCD 20.000 ürününü aldım.
Saatler önce şarja taktım, malum zor dolan bir ürün. %100 orijinal Xiaomi adaptör ve kablo ile şarj ettiğimi ekleyeyim.
Şarjdan çıkarmamla duman çıkmaya başlaması bir oldu. Panikle balkona attım. Binanın merdiven arasında olan yangın söndürücüyü kaptım. Ondan sonrası geldi zaten.
Fotoğraf vs. uğraşmadım. Gecenin 1'inde oturup yalan yazacak halim hiç yok. Elim ayağım titriyor hala. Bundan sonra powerbank alacaklar, Ttec markasını iki kere düşünsün.
Teşekkürlerimle.
Garantili ürün hocam, yenisini gönderirler. Mağdur edeceğini düşünmüyorum.

Ben aşırı dandik bir markanın powerbank cihazını şarjda unutup 3 günlük bir tatile çıktım şansıma hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kaliteli sandığım bir ürünün böyle büyük bir sorun yaşatması şaşırttı. Geçmiş olsun hocam.

Geçmiş olsun. Bu kadar kalitesiz malların ülkeyi ele geçirmesiyle alım gücünün direk etkisi olduğu kadar yasal haklarımızın bilinmiyor veya umursanmıyor olmasının da ilgisi var. Maddi zararınızın, dışında özellikle yaralandıysanız mutlaka tutanak tutturmaya çalışın.

Xiaomi adaptör yüksek amper vermiş olabilir mi? Hızlı şarj adaptörleri var, powerbanklerin giriş değerleri o kadar yüksek olmadığı için fazla gelmiş olabilir.

Xiaomi adaptör yüksek amper vermiş olabilir mi? Hızlı şarj adaptörleri var, powerbanklerin giriş değerleri o kadar yüksek olmadığı için fazla gelmiş olabilir.

Amper verilmez çekilir. Adaptöre bağlı cihaz ne kadar kullanıyorsa adaptörden o kadar amper çıkar. Ama fazla voltaj vermiş olabilir, bendeki 33W adaptöre başka hiçbir telefonu takmıyorum. Ne olur ne olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı