16'da gözüm yok zaten.16Mbps düzgün bir bağlantı sağlayabilmek için hat zayıflaması değerlerinin yaklaşık 20 civarında olması gerekiyor.
8 alacağımı göze alarak 16 MBps paket aldık. 8 MBps paket yoktu. Ama 1 hafta öncesine kadar 7.30 MBps alabilirken şimdi neden neden 3 MBps alıyorum. Bakır kablolar daha dün eskimedi ya.Adsl2 altyapın var yani bakır kablolar. Hattına verecekleri maksimum hız 8 mb. Onu bile vermeleri çok zor hat üzerindeki diğer kullanıcıların hızları stabil olmaz. Tek çözüm altyapının değişmesi. Yani 16 mbps diyerek seni keklemişler ve saha fazla para kapatmışlar. Bildiğim göre eski paketine geri dönemezsin. Aslında alt paketlerin hiçbirine geçiş yapamazsın. Taahhüdün bitene kadar katlanmaktan başka çaren yok.
İnternet servisine git ya yapın yada kapatın de kararlıymış gibi yap. Adamlar benim için KAyseriden Develiye 3 kere geldi ramazan da. Zorla boş bırakma.Sürekli arayıp, mesaj atıp sorunun devam etmediğini soruyorlar. Devam ediyor deyince de arıza kaydı alıyorlar 48 saat bekliyorum. Sonra gene aynı döngü başlıyor.
Yok, düzeltmiyorlar. Arıyorlar aynı konuşmayı yapıp geri dönüş yapacağız diyorlar. DSL hızım 4096kb/s'de sabit.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.