O zaman düzgünce anlat bağlantıyı sağlarlar. @berat öztürk
Ben zaten dedim ancak kesin olması için gidip TTNET genel müdürlüğünden kesin bilgi almam söylendi. Ben de o yüzden bir kaç gündür gitmeye çalışıyorum ancak hala gidemedim.O zaman düzgünce anlat bağlantıyı sağlarlar. @berat öztürk
Sorun şu süper online alt yapısı var mı? Ona bakarım, birazdan da taahhüdü süper online ödüyormuş sanırsam. Doğru mu o?Hocam arayın superonline'ı gelip kursunlar TTnet hiç çekilmez bence.
Onu bilmiyorum bizim taahhut falan kalmamisti yaptigimizda. Altyapi olarak zaten tekbir fiber altyapi var servis saglayicilarinin kullandigi, biri oluyorsa digereride olur.sorun şu super online alt yapısı var mı? ona bakarım birazdan da taahhüdü süper online ödüyormuş sanırsam. Doğru mu o?
Onu en kısa sürede öğreneceğim. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.Onu bilmiyorum bizim taahhut falan kalmamisti yaptigimizda. Altyapi olarak zaten tekbir fiber altyapi var servis saglayicilarinin kullandigi, biri oluyorsa digereride olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.