TTNet ADSL Nasıldır ?

Arkadaşlar evime yeni internet alacağım. Bizim burada fiber altyapısı yokmuş. Ben de mecburen ADSL almak zorunda kaldım. TTNet'i önerir misiniz ? Bir de şöyle bir şey duydum. Konu ADSL olunca herkes aynı altyapıyı kullanıyormuş. Bu doğru mu ?

Biri TTNET mi dedi! Ben Kaçıyorum. Derdim kendim.Turkcell SuperOnline Kullanın

Açıkçası Ttnet'ten kimisi memnun ancak ben değilim. Turcell SuperOnline'a başvurdum ancak bulunduğum bölgede altyapısı yokmuş. Anlaşılan biraz daha Ttnet'e katlanacağım..

Super onlinede müşteri desteği çok zayıf. TTNet kullan. Bi sıkıntı olduğu zaman rahatlıkla destek alabiliyorsn. 24mbps'a kadar veya 16'ya kadar alırsan rahat edersin. Fiyatı 71 tl idi sanırım.

Super onlinede müşteri desteği çok zayıf. TTNet kullan. Bi sıkıntı olduğu zaman rahatlıkla destek alabiliyorsn. 24mbps'a kadar veya 16'ya kadar alırsan rahat edersin. Fiyatı 71 tl idi sanırım.
26 gündür bu desteği bekliyorum. O nedenle Faturasını da ödemiyorum kapanana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…