TTNet ADSL Nasıldır ?

Fiber için apartman sakinlerinin imzasıda gerekiyor diye biliyorum. Kendine özel fibernet döşetemiyorsun. Zaten ihtiyacını 16-24 mbps karşılsr diye düşünüyorum.

Benim tavsiyem ttnet. 16 mbps 71 tl falandı galiba. Bu fiyatı verebileceksen ttnet geç. Superonlineda fiyatlar biraz daha uygundu sanırım. 2 tarafada fiyat/performans için danışmanı öneririm.

Bu son zamanlarda bayağı sıkıntı yaşatıyorlar... Örneğin tam 26 gündür, onları arayıp '' İnternet hızımın 16 Mb/s olduğunu ancak aldığım hızın 400-500 Kb/s'' olduğunu belirttim, aldığım cevaplar hep ''hallederiz'' oldu ancak hiç bir şey hal olmadı.

Yalın Adsl hakkında pek fikrim yok ama kaç mbit alırsan o hızı görürsün. 16mbit hız testinde 12-13 görüyorum kablosuz olduğu için.

9 yıl ADSL kullandım, kesinti olarak bir sıkıntım yoktu fakat AKK beni çok kısıtlıyordu. Ankara'da Uydunet'in 50 mbps/250 GB AKK'lı paketini kullanıyorum, 4 ay oldu ve şimdiye kadar sadece 6 Ocak'ta kar yağışında 2 saatlik bir kesinti yaşadım, altyapı tamamen kendilerine ait, başka şirketlerle paylaşılmıyor, aldığım hız bu gönderiyi yazarken: indirme 49mbps upload ise 3.4 mbps.
Tek kötü yanı modemlerinin sinyali 5-6 duvar sonra zayıflıyor.
Bunun yanında uyku yok ek-paketi var mesela, 00:00 ila 09:00 arasında indirdiğin hiç bir şey AKK'nı etkilemiyor veya Nitro ek-paketi var sana ayda 5 defa 100mbps'lik bir hız sunuyor ve yine AKK'yı etkilemiyor
Bir düşün derim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı