TTNet ADSL Nasıldır ?

Sonuçta pakette söylenen 24 mb idi. İlk ay baya hızlıdı. Ondan sonra ne olduysa...TTNet acaba her müşterisine bunu yapıyor mu merak ediyorum.

@Silinen üye 2008 yılında TTNET kotalı internet kullanmıştım. 27 Tl idi kotayı geçince hemen 52 TL'yi kitliyorlardı (!) Şuan TTNET'in durumunu bilemem fakat kuzenimde uydunet altyapısı olmadığı için TTNET kullanıyor. Ara sıra kopmalar oluyor. Üstelik TTNET çok pahalı. Örneğin TTNET 24 mbit 75 gb akk 78 TL iken, Uydunet 25 mbit 250 gn akk 79 TL. Buradan TTNET'in pahalı olduğunu anlayabilirsin. Üstelik TTNET tam hız bile veremiyor. Yani 8 mbit dediyse 4 mbit verebiliyor. Şuanda Uydunet kullanıyorum, Superonline kullanmadım fakat Superonlineda ucuz ve kullananlar memnun.

Fiber almadığın sürece hepsi TTNET sunucularından besleniyor diye biliyorum. TTNET Türk Telekomun olduğundan. Fiber alırsan daha iyi hız sunar.

Turkcell Superonline, TTNET ve Uydunet'in kendilerine has (özel) altyapıları var, geri kalan tüm şirketler bu üç firmadan besleniyor.

(Düzenleme: Yanlış bir alıntılama vardı temizledim)

İnternet hızı kesinlikle sizin alt yapınızla alakalıdır.2 yıl önceki eski evimin alt yapısı 16mbs destekliyordu bizde 16mbs ttnet'ten paket aldık. 12mbs altına düştüğünü görmedim.
Şimdiki evime Superonline alma kararı verdim çok övülüyor diye Superonline 16Mbs yalın internetini aldım.Şu an hızım 4Mbs geçmiyor. Superonline aradım hani sizin o süper hızınız dedim.Adamın bana verdiği cevap ; Biz size 16Mbs veriyoruz ama sizin apartmanınızdaki alt yapı en fazla 6Mbs alıyor oldu.Kısacası alt yapı önemli firma değil.

Alt yapını öğrenmek için komşularından birisi internet kullanıyorsa rica et müşteri hizmetlerini ara Benim alt yapım kaç Mbs internet destekliyor diye sor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı