Ttnet AKN İşleyişi

Uğur Kaya

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, daha önce superonline kullanıyordum 8 mbps yalın internet. Sözleşme sürem bitti ve binama hiper internet geldiğini öğrendim. 50mbps hiper internet bağlattım.

Şimdi soruma gelecek olursak, Ttnet'in belirttiğine göre Adil Kullanım Kotası 200Gb. Peki bu 200Gb'i aşınca gerçekten hız 3 Mbps'e düşüyor mu? 50 Mbps bir internetin 3 mbps'e düşmesi resmen rezalet olur. Superonline'da 50 Gb akk vardı her ay geçiyordum ve hiç düşmüyordu.

Ttnet hiper kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba, daha önce superonline kullanıyordum 8 mbps yalın internet. Sözleşme sürem bitti ve binama hiper internet geldiğini öğrendim. 50mbps hiper internet bağlattım.

Şimdi soruma gelecek olursak, Ttnet'in belirttiğine göre Adil Kullanım Kotası 200Gb. Peki bu 200Gb'i aşınca gerçekten hız 3 Mbps'e düşüyor mu? 50 Mbps bir internetin 3 mbps'e düşmesi resmen rezalet olur. Superonline'da 50 Gb akk vardı her ay geçiyordum ve hiç düşmüyordu.

Ttnet hiper kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.

200Gb kotayı geçerseniz hızınız 3 Mbps'ye düşer. Burası Türkiye burada rezillik olunca şaşırılmaz tam aksine güzel bir şey olunca şaşırılır. Superonline'da 50 Gb AKK varsa ve hızınız 3Mbps'ye düşecek diyorsa düşer nasıl düşmüyor fark edemediniz galiba yada kaç para ödüyordunuz kotasız paketlemi karıştırıyorsunuz acaba?

2 superonline üyeliğim var ikisi ile de aylık en az 100 gb download yapıyordum. Daha hiç düştüğünü görmedim. Hatta çoğu superonline kullananlar aynı şeyi söylüyor. Bu olay ttnette nasıl ilerliyor onu merak ettim.

Hızınız normal yani şuan dosya indirirseniz
2 superonline üyeliğim var ikisi ile de aylık en az 100 gb download yapıyordum. Daha hiç düştüğünü görmedim. Hatta çoğu superonline kullananlar aynı şeyi söylüyor. Bu olay ttnette nasıl ilerliyor onu merak ettim.

Evet Superonline'da böyle bir muhabbet var Ttnet'te asla böyle bir şey olmaz 200gb kotayı aştığınız an hızınız 3e iner.

ttnet yapar kimseye de hesap vermez herkes değiştirince görecekler tabi
Fark ettiyseniz artık Ttnet Avea ile ortak çalışır oldu benim tahminime göre bu Ttnet'in artık düşüşe geçtiğinin göstergesi Avea ilede ortak çalışsa ABD ile de ortak çalışsa 3 senelik ömrün kaldı Ttnet...

Fark ettiyseniz artık Ttnet Avea ile ortak çalışır oldu benim tahminime göre bu Ttnet'in artık düşüşe geçtiğinin göstergesi Avea ilede ortak çalışsa ABD ile de ortak çalışsa 3 senelik ömrün kaldı Ttnet...

Mecbur kaldığım için Ttnet tercih ettim açıkçası. Çünkü Ttnetin hiper altyapısı var sadece evimin bulunduğu yerde. Diğer firmalar 8 mbps anca veriyor. 50 mbps hız alıyorum şuan ttnetten. Akk dışında sorun yok gibi. 200 gb'da biraz idareli kullanacağız anlaşılan.

Mecbur kaldığım için Ttnet tercih ettim açıkçası. Çünkü Ttnetin hiper altyapısı var sadece evimin bulunduğu yerde. Diğer firmalar 8 mbps anca veriyor. 50 mbps hız alıyorum şuan ttnetten. Akk dışında sorun yok gibi. 200 gb'da biraz idareli kullanacağız anlaşılan.

200gb aslında çok ideal bir kota çünkü 50gb 75gb gibi kotalar var malum hız 50mbos olunca ayda 200den fazla gidiyordur. Ek olarak ödediğiniz fiyat ne?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı