TTNET Akşamları Ping Sorunu

PaPaMiDNiTe

Kilopat
Daha fazla  
Size TTNET ile uzun zamandan bu yana yaşadığım olayı anlatmak istiyorum. Uzun zamandır TTNET kullanıyorum çünkü buralarda başka internet sağlayıcı yoktu gecen yıla kadar gecen yıl temmuz ayına kadar internet günde en az 2 defa gidiyordu. Alışmıştım bir gün hiç gelmemeye başladı aradık zor da olsa adamları getirtebilirim. Her şey yoluna girdi derken 2 hafta sonra artık akşamları ping olmaya başladı. Aradık söyledik kardeşim böyle böyle oluyor dedik adamlar bizde bir sıkıntı gözükmüyor. DNS yapalım gibi şeyler söylüyorlar ama her aradığımda artık şikayet etmekten bıkmıştım sonra aklıma statik IP almak geldi çünkü sorun IP kaynaklı. Modem restliyorum ping 150 rest atıyorum 350. Her rest'de ping değerleri değişiyor. En son aradım aldım güzeldi ta ki 1 haftaya kadar her gün akşam saat 19:00 ping 350 400 oluyor gece 00:00 kadar aramadık çünkü aynı şeyleri duymak istemiyordum ben de her gün şikayet attım bana yazdıkları cevap sadece bu;

xxxxx hizmet numaralı ADSL aboneliğinize ait şikayetinize istinaden teknik ekiplerimizce yapılan ölçüm ve kontroller neticesinde; Türk Telekomünikasyon A.Ş.’ye ait saha dolabı ve bina içi ankastre kutusuna kadar olan kısımda ADSL hizmetinin taahhüt edilen sınırlar içerisinde sorunsuz olarak verilebildiği tespit edilmiştir.

Kardeş youtube 144p anca video izliyorum facebook neredeyse açılmıyor cmd ile ping değerlerini test ettim attım hala bir cevap gelmedi. Büyük bir ihtimalle aynı cevabı verecekler ben size resimde atayım sağ taraftaki her zaman olan ping he şimdi kota düşmüş ondan böyle oluyor demişlerdi. Bir keresinde ben zaman son 5 yıldır 3 MBit kullanıyorum.

6.jpg

Şimdi ben ne yapabilirim? Sözleşmemin kasım ayında sona erecek. Gecen gün iptal ettirmek için aradım 600 TL ödemeniz gerek dediler. Zaten ben orda iptal oldum. Ben bu adamları nereye şikayet edebilirim, ne yapabilirim? Cevap verirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet işi tamamen şark kurnazlığı ile dolu. Size BTK ve Tüketici haklarına başvurmanızı öneririm. Şikayette bulunmak üzere gidin sorunum neden çözülmüyor demeyin. İnterneti kapattırmak istediğinizi söyleyin bu durumda ttnet probleminizi çözmek için ekstra çaba sarfedecektir

Son düzenleme:
Bölgenizde alt yapı, ana merkeze uzaklığınız, bina içinde kablonun kalitesi, modemin kalitesi, evde kullandığınız kablolara kadar internet fark eder aynı sorunlara yakın sorunlar ben yaşadım 2 saatlik filmin dolması için gece bilgisayarı açık bırakırdım. Bölgemizdeki alt yapı değişti bi kaç sene binaya fiber kutusu felan geldi. Bina içindekilerde değişti modemde değişti Air Ties diye bir modem geldi biraz büyük diğer modemlere göre internet hızımıda 50 megabit yaptırdım şuan bir oyun indirirken 7-8 MB gibi bir değer alıyorum bunun dahada artması için binada imza toplanacak vesayre uzun işler ikamet ettiğiniz yer yeni değilse yani yapılanma eski ise bu sorunlar yaşanıyor. Yeni yapılanma olan yerlerde internetler ciddi anlamda hızlı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı