PaPaMiDNiTe
Kilopat
Daha fazla
Size TTNET ile uzun zamandan bu yana yaşadığım olayı anlatmak istiyorum. Uzun zamandır TTNET kullanıyorum çünkü buralarda başka internet sağlayıcı yoktu gecen yıla kadar gecen yıl temmuz ayına kadar internet günde en az 2 defa gidiyordu. Alışmıştım bir gün hiç gelmemeye başladı aradık zor da olsa adamları getirtebilirim. Her şey yoluna girdi derken 2 hafta sonra artık akşamları ping olmaya başladı. Aradık söyledik kardeşim böyle böyle oluyor dedik adamlar bizde bir sıkıntı gözükmüyor. DNS yapalım gibi şeyler söylüyorlar ama her aradığımda artık şikayet etmekten bıkmıştım sonra aklıma statik IP almak geldi çünkü sorun IP kaynaklı. Modem restliyorum ping 150 rest atıyorum 350. Her rest'de ping değerleri değişiyor. En son aradım aldım güzeldi ta ki 1 haftaya kadar her gün akşam saat 19:00 ping 350 400 oluyor gece 00:00 kadar aramadık çünkü aynı şeyleri duymak istemiyordum ben de her gün şikayet attım bana yazdıkları cevap sadece bu;
xxxxx hizmet numaralı ADSL aboneliğinize ait şikayetinize istinaden teknik ekiplerimizce yapılan ölçüm ve kontroller neticesinde; Türk Telekomünikasyon A.Ş.’ye ait saha dolabı ve bina içi ankastre kutusuna kadar olan kısımda ADSL hizmetinin taahhüt edilen sınırlar içerisinde sorunsuz olarak verilebildiği tespit edilmiştir.
Kardeş youtube 144p anca video izliyorum facebook neredeyse açılmıyor cmd ile ping değerlerini test ettim attım hala bir cevap gelmedi. Büyük bir ihtimalle aynı cevabı verecekler ben size resimde atayım sağ taraftaki her zaman olan ping he şimdi kota düşmüş ondan böyle oluyor demişlerdi. Bir keresinde ben zaman son 5 yıldır 3 MBit kullanıyorum.
Şimdi ben ne yapabilirim? Sözleşmemin kasım ayında sona erecek. Gecen gün iptal ettirmek için aradım 600 TL ödemeniz gerek dediler. Zaten ben orda iptal oldum. Ben bu adamları nereye şikayet edebilirim, ne yapabilirim? Cevap verirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
xxxxx hizmet numaralı ADSL aboneliğinize ait şikayetinize istinaden teknik ekiplerimizce yapılan ölçüm ve kontroller neticesinde; Türk Telekomünikasyon A.Ş.’ye ait saha dolabı ve bina içi ankastre kutusuna kadar olan kısımda ADSL hizmetinin taahhüt edilen sınırlar içerisinde sorunsuz olarak verilebildiği tespit edilmiştir.
Kardeş youtube 144p anca video izliyorum facebook neredeyse açılmıyor cmd ile ping değerlerini test ettim attım hala bir cevap gelmedi. Büyük bir ihtimalle aynı cevabı verecekler ben size resimde atayım sağ taraftaki her zaman olan ping he şimdi kota düşmüş ondan böyle oluyor demişlerdi. Bir keresinde ben zaman son 5 yıldır 3 MBit kullanıyorum.
Şimdi ben ne yapabilirim? Sözleşmemin kasım ayında sona erecek. Gecen gün iptal ettirmek için aradım 600 TL ödemeniz gerek dediler. Zaten ben orda iptal oldum. Ben bu adamları nereye şikayet edebilirim, ne yapabilirim? Cevap verirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: