HüseyinÇetin1
Hectopat
Daha fazla
Oyun oynarken pingim bir anda 300'lere 400'lere fırlıyor. Bir çok konu açtım ve sorunumu çözemedim o yüzden kısa kesiyorum. Araştırdım ve sorunun modem kaynaklı olabiliceğini öğrendim. Ttnet'i aradım (Zaten her zaman arıyordum.) kesinti olduğunu söylediler (Önceden kesinti olduğu gözükmüyordu). Bana "Modemin 20 20 20 değerleri alması gerekirken 13 17 12 alıyor dedi (Rakamları tamamen salladım fakat böyle birşey dediğine eminim). Bende modem değiştirmek istiyorum ama önceden yine bu sorun yüzünden bir kere modem değiştirdim. İki modemim oldu ve ikiside TP-LINK'idi TTNET bana Airties almamı önerdi. Sizce modemimi değiştirsem ve ethernet kablosuyla bağlansam böyle ani ping artışları ve internetin yavaşlaması durum olur mu?
Not : İnternet yavaşlamasından kastettiğim internetin kesilicek kadar yavaşlaması. İnternetim ile bağlantım sıfır oluyor ama sağ altta hala internete bağlı gözülüyorum.
Edit : İnternetin arayüzüne girip hat değerlerini gördüm ve bana kalırsa bunlar normal değerler değil. Lütfen yardımcı olun.
Not : İnternet yavaşlamasından kastettiğim internetin kesilicek kadar yavaşlaması. İnternetim ile bağlantım sıfır oluyor ama sağ altta hala internete bağlı gözülüyorum.
Edit : İnternetin arayüzüne girip hat değerlerini gördüm ve bana kalırsa bunlar normal değerler değil. Lütfen yardımcı olun.