- Makaleler
- 7
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ekipmanlar: Asus ROG Keris, Durgod Taurus K320 Cherry MX Brown, Takstar Pro 82, Soundmagic A30, Porge siyah Kanagawa XXL.
Bilgisayar: AMD Ryzen 5 5500, Asus TUF RTX 3080, Gigabyte B450 Aorus Pro, G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8) 3000MHz CL16, Crucial P1 500GB NVMe, High Power Super GD+ 850W, Deepcool Matrexx 70 ADD-RGB 3F + 4x Lian Li Lancool 3 140mm ARGB stok fan.
Evet TTNET Fibernet kullanıcısıyım. 35 MBPS internetim bulunmakta. Kota hızı düştüğünde 16 MBPS oluyor. Ayrıca Tilgin HG2331 model modemim var. Sorunum ise basit. Pingim 70-80'den bazen 300'e bazen 2000'e fırlıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. Wi-Fi ile bağlanıyorum kablosuz bağlandığımda böyle bir sorun yok ancak kablosuz bağlanma durumum yok. Yani Wi-Fi'deki ping sorununu çözmek zorundayım. Uzun zamandır telefonun internetine bağlanıyorum ve çok sıkıntı yaratıyor. WLAN Optimizer VS. işe yaramadı. İnternette de birsürü konu var ama cevabını bulamadım. Beni çok rahatsız ediyor özellikle Fortnite oynarken ışınlanmalar, lastik etkisi VS. aşırı sinir bozucu. Bunu nasıl düzelteceğim bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var.
@Cleante @Jira @Recep Baltaş @Ali Güngör @Murat5038 @BilgisayarKurdu
Recep hocam sizin cevap yazdığınız konularda sürekli fibere geçmek gerektiğini belirtmişssiniz. Ben fiber kullanıyorum ama hala sorun deva ediyor.
Ayrıca hız testinde pingim normal çıkıyor. Zaten indirme hızımda VS.'de sorun yok. Ayrıca Update VB. yazılımlar kapalı ve interente sadece ben bağlanıyorum. Arka planda indirme veya karşıya yükleme yok eminim. Zaten ondan olsa telefonun interneti de ping yapar ve çok kotası gider. Ayrıca bu sorunu PUBG, Fortnite, CS:GO gibi oyunların hepsinde yaşamaktayım. Sorun oyunda değil yani. Ayrıca Fortnite'de Packet Loss'da yaşamaktayım. Sanırım o da bu yüzden.
Örnek görünü:
Tabi bu 181. Bazen 2000 bazen 300 bazen 500.
@Cleante @Jira @Recep Baltaş @Ali Güngör @Murat5038 @BilgisayarKurdu
Recep hocam sizin cevap yazdığınız konularda sürekli fibere geçmek gerektiğini belirtmişssiniz. Ben fiber kullanıyorum ama hala sorun deva ediyor.
Ayrıca hız testinde pingim normal çıkıyor. Zaten indirme hızımda VS.'de sorun yok. Ayrıca Update VB. yazılımlar kapalı ve interente sadece ben bağlanıyorum. Arka planda indirme veya karşıya yükleme yok eminim. Zaten ondan olsa telefonun interneti de ping yapar ve çok kotası gider. Ayrıca bu sorunu PUBG, Fortnite, CS:GO gibi oyunların hepsinde yaşamaktayım. Sorun oyunda değil yani. Ayrıca Fortnite'de Packet Loss'da yaşamaktayım. Sanırım o da bu yüzden.
Örnek görünü:
Tabi bu 181. Bazen 2000 bazen 300 bazen 500.
Son düzenleyen: Moderatör: