TTNET Ankastre Sorunu

ali ekinci

Hectopat
Daha fazla  
Sitenize yeni üye oldum. Herkese merhabalar. Şimdi çok uzatmadan konuya gireyim. Nakil olması için yaptıgım internet başvurusu iptal edilmiş. 444 1 444'teki müşteri hizmetleri bana sistemdeki bilgilendirme kısmındaki yazıyı okudu. Sebep olarak ankastre kutusu yok ya da bozuk deniliyor. Biz ikamet ettigimiz bu apartmanda daha öncede internet kullanmıştık ve şuanda internet kullanan bizzat tanıdıgım komşularımız var. 1.sorum ankastre kutusu bozuksa diğer komşular nasıl kullanıyor olabilirler 2.sorumda biz aşagıdaki bu portların bizim eve ait olanını bulabilir miyiz?Bende multimetre var. Bu arada elektrik elektronik mühendisliği okuyorum. Multimetreyi kısa devreye getirip ölçüm yapmak isterim ama anlayacagınız üzere bu kablolar bizim telefon kablomuzla baglı durumda değil. Bizde telefon kablosuda baglı durumda değil. Ben de kullanabilecegim telefon kablosuda var. Ankastrenin oldugu kısımdada çok koblo var hangisine baglıyacagımı bilmiyorum. Bu sorunu çözmek için bana tavsiye verir misiniz? Elektrikçi çagırmayı düşünüyorum ama ilk kendi başıma yapmayı denemek istiyorum tabi sizlerin yardımınızla. Bu arada şunuda sormak istiyorum. Ttnet servisi benim daireme ait olan ankastredeki kablonun çalışıp çalışmadıgını gelip bakmadan anlayabilir mi? Konuya ilginiz için teşekkür ederim. Sitenizin yayınladıgı videolarıda begenerek izliyorum. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende buna benzer konu açmak için girdim siteye . 10 aydır 8mbs internet hızım vardı son 1 ayda 3.36mbs yi geçmez oldu ve internetim saat başı kesiliyor . Aradık elemanlar gelip ankasteye bakmışlar sorun bulmamışlar . Biz sorun var denedik zaten yavaş ve saatde bir kopuyor dedik . Bende ankastreye ulaşıp direk kendi dairemin portunu bulup modemi 2 seri 1amperlik power Bank ile besleyip telefondan hız testi yapmak istiyorum fakat ankastre 1. Katta nasıl desem dükkanın üstünde yani ulaşmam imkansız . Son 1 aydır çıldırmak uzereyim varsa fikriniz almak isterim

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı