TtNet bıktırdığından TurkNet'e geçiş

Makaleler
9
Yer
Kars/ Ordu
Daha fazla  
Meslek
İnşaat
Merhaba arkadaşlar.:)

3 aydan fazla bi zamandır, TtNet'ten almam gereken 16 Mb/s hızı 4 ila 6 Mb/s olarak almaktayım, ttnet'i defalarca aramama rağmen çözmediler ya da çözemediler. (Altyapıda sorunları varmış, sözde(n))

Neyse, bu gün TurkNet tarafından aranıp, bana 16 Mb/s, 100 GB AKN olacak kaydı ile, ayda 59,9 TL karşılığında 24 ay taahhüt'le sahip olmam teklifinde bulunuldu. Tabi TtNet benim canıma tak ettiğinden ayrıca sözde 16 Mb/s, 75 GB kota için benden ev telefonu ile birlikte 80 TL aldığından, TurkNet'in bu teklifini kabul ettim.:)

Arkadaşlar, bu konuyu açmamın asıl nedeni şu: Ben şimdi TurkNet'e geçmekle iyi mi yaptım yoksa kötü mü? Şahsen emin değilim. Umarım ''Al birini Vur ötekini'' misali olmaz.:D

Aranızda TurkNet kullanıp memnun olan var mı?

Bildiğim kadarı ile TTNET'in alt yapısını kullanıyor. Bizim 3 tane komşu 4 Mb/s yi geçemediğini söyledi. Ama belki sizin orada farklılık gösterebilir.

Bildiğim kadarı ile TTNET'in alt yapısını kullanıyor. Bizim 3 tane komşu 4 Mb/s yi geçemediğini söyledi. Ama belki sizin orada farklılık gösterebilir.
Evet, aynı altyapıyı kullanıyor, beni arayan bayan en başında söylemişti.
Ancak şunu da söyledi; TtNet bizden (TurkNet'ten) çok daha yoğun olduğundan dolayı hız problemi yaşatıyor, ancak biz o kadar yoğun değiliz, ayrıcada bulunduğunuz konumdaki altyapı 16 Mb/s hıza kadar destekliyor, sorun yaşamazsınız denildi.:kararsız:

Sözleşme süresi için ek ücret istediler mi? Sözleşme süresince TTNET aboneliğini iptal ettirince, para cezası kesiyorlar. Ama 2 firmanın da alt yapısı TTNET olduğu için bu geçerli olmayabilir.

Sözleşme süresi için ek ücret istediler mi? Sözleşme süresince TTNET aboneliğini iptal ettirince, para cezası kesiyorlar. Ama 2 firmanın da alt yapısı TTNET olduğu için bu geçerli olmayabilir.
Hayır, 24 ay boyunca, ayda 59,90 dışında herhangi bir ücret ödemeyeceğim söylendi.
Bir kaç ay önce Ttnet'in bir kampanyasına katılmıştım, haliyle anlaşmam var, ttnet'i arayarak aboneliğimin iptalini istedim, bana 125 TL'lik cayma bedeli olduğu söylendi. Bu 125 TL olan cayma bedelinin 100 TL'sini ''TurkNet: biz öderiz'' dedi.

Hayır, 24 ay boyunca, ayda 59,90 dışında herhangi bir ücret ödemeyeceğim söylendi.
Bir kaç ay önce Ttnet'in bir kampanyasına katılmıştım, haliyle anlaşmam var, ttnet'i arayarak aboneliğimin iptalini istedim, bana 125 TL'lik cayma bedeli olduğu söylendi. Bu 125 TL olan cayma bedelinin 100 TL'sini ''TurkNet: biz öderiz'' dedi.
Gerçekten ''helal olsun'' dedirtecek bir firmaymış ve kampanyası da fiyata göre çok iyi. Bir süre kullandıktan sonra iyi-kötü izlenimlerinizi bizlerle paylaşırsanız, sevinirim. Bende Haziran'a doğru internetimi değiştireceğim. Şimdilik TurkNet bana daha cazip geldi.

Dostum zamanında internet firmasında çalışıyordum (isim vermem etik olmaz) ama şunu bil ki fiber alt yapıya sahip olmayan (ADSL bölge dediğimiz bölge) Hepsi TTNet kullandığından ötürü aynı (TEST ETTİM ONAYLADIM,TÜRKNETTE'DE ÇALIŞTIM AYRICA) emin ol TürkNet daha beter yediğim küfürün haddi hesabı yoktu.Eğer imkanın varsa Superonline adsl başvurusu yap yoksa Turknet'e bulaşma (KESİNLİKLE ŞAHSİ GÖRÜŞÜM.)

Edit:Cayma bedeli konusuna gelirsekte faturadan düşüm sağlarlar büyük ihtimalle....

@Aleko, uyarınız için teşekkürler. İlk tercihim SuperOnline idi, ancak bulunduğum bölgede alt yapı desteği yokmuş, Turcel'i bizzat kendim arayıp öğrendim.:(
Öbür türlü, TteNet'in uyuz 4-6 Mb/s hızı ve 75 GB AKK'na 80 TL vermektense 60 TL'yi TurkNet'in 100 GB AKK'lı ve sunacağı 16 Mb/s hızına (Umarım öyledir) vermeyi tercih ediyorum.

TurkNet'i kullanmadım ama 10 yıllık ttnet macerasından sonra şu an Uydunet 25 MBps +Modem+HD Teledünya ayda 49 TL çok memnunum kopma vs. hiçbir sıkıntı yok yanında HD kalitede televizyonumda var tek problem 50GB AKN 20 günde bitiyor son 10 gün 3 MBps iniyor ona da katlanıyoruz şimdilik. Şu Adil kullanım kotalarını bir kaldırsalar tadından yenmez. :D

@Aleko, uyarınız için teşekkürler. İlk tercihim SuperOnline idi, ancak bulunduğum bölgede alt yapı desteği yokmuş, Turcel'i bizzat kendim arayıp öğrendim.:(
Öbür türlü, TteNet'in uyuz 4-6 Mb/s hızı ve 75 GB AKK'na 80 TL vermektense 60 TL'yi TurkNet'in 100 GB AKK'lı ve sunacağı 16 Mb/s hızına (Umarım öyledir) vermeyi tercih ediyorum.
Kesinlikle ve kesinlikle tercih edin o zaman. Fiyat konusunda eğer rahat edecekseniz,muhakkak tercih sebebi olabilir. Şimdiden hayırlı olsun :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı