TtNet bıktırdığından TurkNet'e geçiş

Dostum zamanında internet firmasında çalışıyordum (isim vermem etik olmaz) ama şunu bil ki fiber alt yapıya sahip olmayan (ADSL bölge dediğimiz bölge) Hepsi TTNet kullandığından ötürü aynı (TEST ETTİM ONAYLADIM,TÜRKNETTE'DE ÇALIŞTIM AYRICA) emin ol TürkNet daha beter yediğim küfürün haddi hesabı yoktu.Eğer imkanın varsa Superonline adsl başvurusu yap yoksa Turknet'e bulaşma (KESİNLİKLE ŞAHSİ GÖRÜŞÜM.)

Edit:Cayma bedeli konusuna gelirsekte faturadan düşüm sağlarlar büyük ihtimalle....
Adam haklı beyler.(y)(y)(y););)

@er36po Sizin yaşadığınız sorunların tamamını ben de yaşıyorum. Günde yaklaşık 30-40 defa internet bağlantım da kopmalar yaşanıyor. Sözde 16 mbps bağlantı hızım olmasına rağmen en fazla 4-5 mbps alıyorum. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım değişen bir şey olmadı. Son aramam da biraz sesimi yükseltip sizi dava ederim deyince 1-2 gün içinde teknisyenler kontrol için eve geldi. Sizin de olduğu gibi alt yapıda sorun varmış. 2-3 hafta içinde tekrar gelip çalışmalara başlanacakmış (!)

Sözleşmemin dolmasına yaklaşık 11 ay var. Bu iletten kurtulmak için ne yapabilirim? Sözleşmeyi fes edersem yaklaşık olarak ne kadar para cezası öderim?

Kampanya ayın 31'inde bitiyor.Açıkçası bana da cazip geldi stoklu bir kampanya arasam hala bu hizmeti alabilir miyim ? Türk telekomun sitesinden dairemin desteklediği hız 14 megabit acaba download hızım kaç olur çok merak ediyorum ve açıkcası bende türknete güveniyorum. 60TL +10tl mi adsl erişim ücreti diye bir şey varmış birde ilk adsl alan kullanıcılar için 6-7 tl bir kerelik bir masraf bunları ödedinizmi ? @er36po

Sen memnunsan devam et Turk Net'e. Seni tutan mı var?:LOL:
Yaklaşık 10 yıl TtNet'in o rezil hizmetine çalıştım...
Bi o kadar da TurkNet'e çalışsam çok mu? Ki daha uygun fiyata 100 GB AKN de karım. Ayrıca bana söz verdikleri 16 Mbp/s'i de alıyorum.

Merakımı mazur gör, sen TtNet çalışanı mısın?:p
Eğer ki TtNet'e haksızlık yaptığımı düşünüyor isen çıkıp "evet yapıyorsun" deyin...

Ayrıca bir şey daha fark ettim; TurkNet'e geçeli 2 ayı geride bırakmış ancak henüz fatura ödemediğimi fark ettim, buna karşın TtNet gibi 7/24 saat telefonum mesajlarla dolmuyor (faturanızın günü geçiyor hemen ödemez iseniz asarız keseriz gibi...)

@Batuhan Yılmaz. size tafsiyem; daha uygun fiyata derhal TurkNet'e geçin ve keyfinize bakın...
An itibariyle TurkNet için çok iyidir demem pek doğru olmaz ancak TtNet'ten daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Ha altyapı desteği var ise; SuperOnline vb. geçin.

@Igris TurkNet müşteri danışmanını arayın, onlar sizi yönlendireceklerdir.
Eğer T. Telekom 14 Mbp/s desteği var diyor ise TurkNet ile bu hıza ulaşırsınız.

TurkNet cayma bedelinin yanılmıyorsam 150 TL'sini ödüyor.

Yaklaşık 10 yıl TtNet'in o rezil hizmetine çalıştım...
Bi o kadar da TurkNet'e çalışsam çok mu? Ki daha uygun fiyata 100 GB AKN de karım. Ayrıca bana söz verdikleri 16 Mbp/s'i de alıyorum.

Merakımı mazur gör, sen TtNet çalışanı mısın?:p
Eğer ki TtNet'e haksızlık yaptığımı düşünüyor isen çıkıp "evet yapıyorsun" deyin...

Ayrıca bir şey daha fark ettim; TurkNet'e geçeli 2 ayı geride bırakmış ancak henüz fatura ödemediğimi fark ettim, buna karşın TtNet gibi 7/24 saat telefonum mesajlarla dolmuyor (faturanızın günü geçiyor hemen ödemez iseniz asarız keseriz gibi...)

@Batuhan Yılmaz. size tafsiyem; daha uygun fiyata derhal TurkNet'e geçin ve keyfinize bakın...
An itibariyle TurkNet için çok iyidir demem pek doğru olmaz ancak TtNet'ten daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Ha altyapı desteği var ise; SuperOnline vb. geçin.

@Igris TurkNet müşteri danışmanını arayın, onlar sizi yönlendireceklerdir.
Eğer T. Telekom 14 Mbp/s desteği var diyor ise TurkNet ile bu hıza ulaşırsınız.

TurkNet cayma bedelinin yanılmıyorsam 150 TL'sini ödüyor.
Bildiğim kadarıyla ttnet ile Türk net aynı altyapıyı kullanıyorlar. Bana alt yapıda sorun olduğu söylenmişti. Şimdi , ben türknet ' e geçiş yaparsam sorun devam eder mi?

@Batuhan Yılmaz. TtNet bana da alt yapıda sorun olduğunu ve bu sorunu en yakın zamanda çözeceklerini söylemiş anca aylar geçmesine rağmen çözememişlerdi.
Fakat TurkNet'e geçmemle hızımın 16 Mb yani olması gereken bir oldu.

Evet, TurkNet ile TtNet aynı alt yapıyı kullanıyor. Ancak TurkNet'in daha hızlı olmasının tek sebebi; TtNet'ten çok daha az yoğun olması.
Dediğim gibi, TurNet müşteri danışmanıyla görüşün, onlar sizi yönlendireceklerdir...

@asimavi1538 benim itirazım yok. Ama belki bu ukala davranışlarına yönetimin, @MF'ın bir itirazı olabilir.

TürkNet kullanıcısıyım. Bulunduğum bölgede günün 24 saati aynı stabil hızı veriyor. D-Samart, günün yoğun olduğu saatler çok düşük indirme ve gönderme hızı sunuyordu bana. TürkNet, 24 saat 16 üzerinden 14 veriyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı