TTNET Ceza Yedi

• Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 7.099
TTNET'in dolandırma politikası sadece Türkiye'de geçer. Adamlar bizden 4-5 kat hızlı net kullanıyorlar. TTNET'i yaşatmazlar Avrupa'da.

Haram olsun. Bize 2 tl fark ile hız arttıracağız demişlerdi. Hız artmadı + 6 TL aldılar.

Çok iyi olmuş. TTNET'i yaklaşık 7 senedir kullanmıyorum. Ev telefonunu da bir türlü iptal ettiremedim, aile malum eski toprak.

Ne verdikleri hizmet bir halta benziyor ne de yaptıkları iş.. Az bile kesmişler cezayı.. 56k modem zamanından beri (1996) altyapı çalışması yalanı.. Yahu tirlyonlarca para kazanıyorsunuz 18 senede geldikleri nokta hala 8mbit AKK!

Fiberi falan da hiç inandırıcı gelmiyor bana.. Uydunet, Turkcell Superonline seçeneği olanlar geçsin bence...

Haha sonuda ceza yedi. İşte bunu bekliyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir forumda yaklaşık 3-4 sene önce yazdığım bir mesajta ortalama 800 kbs hızla indirme yapıyorum demişim ben bu sene 800ü zar zor görebiliyorum genelde 600-700 akk geldi mi 200-300. Senelerdir bir gıdım ilerleyen birşey olmadı aksine daha beter oldu. 70 küsürlü para alıyorlar normalde 60lı birşey olması lazım kafalarına göre fiyat yolluyorlar. Bakıyorum durduk yere fiyat artmış azalmış. Allah belasını versin ttnetin ne diyeyim. Keşke araplar yerine Japonlar alsaydı belki altyapıya, hıza önem verirlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…