TTNET Düşük Hız Problemi

Emre Diri

Centipat
Sevgili Türk Telekom yaklaşık iki aydır bana düşük hız veriyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda, modeminize kadar gelen hızda herhangi bir sorun yok diyorlar. İç tesisat modem vs deyip geçiştiriyorlar, ben de sinirlendim hem kablolarımı yenilettim hem de mode mi, ama o da ne? Hala bir düzelme olmadı.
Xdsl verilerimi ve hızımı görsel olarak ekliyorum ne yapacağımı bilmediğimden size sorma gereği duyuyorum.

hız 1.png
hız 2.png

Sevgili Türk Telekom yaklaşık iki aydır bana düşük hız veriyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda, modeminize kadar gelen hızda herhangi bir sorun yok diyorlar. İç tesisat modem vs deyip geçiştiriyorlar, ben de sinirlendim hem kablolarımı yenilettim hem de mode mi, ama o da ne? Hala bir düzelme olmadı.
Xdsl verilerimi ve hızımı görsel olarak ekliyorum ne yapacağımı bilmediğimden size sorma gereği duyuyorum.

Eki Görüntüle 430321Eki Görüntüle 430322
BTK online şikayetten hat sahibi adına şikayet açın. Biz başka bir nedenden ötürü ücretsiz cayma hakkı vermişlerdi bizde çıkmıştık. Türk telekoma geçtik ve memnunuz ama bizimde 2 gündür ping problemi var.

Testi bir başka cihazda denediyseniz ve sonuç aynıysa, tekrar müşteri hizmetlerine düzgünce anlatın çözüm önerisi sağlamıyacaklarsa BTK üzerinden talep oluşturacağınızı söyleyin işlem yapmazlar ise talep oluşturun.

https://sikayet.btk.gov.tr/index.php

BTK üzerinden size yetkili biri dönmek zorunda yine mi, çözülmedi hakem heyetine başvurun ve hizmet alamadığınızı belirtin sonrasında bilir kişi yollayıp kontrol edip sözleşmeyi fesih edip başka bir firmaya yönelebilirsiniz.

Hocam aynı sorun bende de var.1 aydır arıyorum 2 kere teknik destek geldi herhangi bir sorun yok sorun modemde deyip gittiler ben modemi değiştirdim yine problem yaşadım ve aradım bu seferde 50 tl kitleyip elite destek ekiplerini göndermek istediler. Bu kadar saçma bir şey olamaz 200kbps hız alıyorum ölüm gibi.

Hala bana benden kaynaklandığını söylüyorlar delirmek üzereyim.
Aynı sorun bende de var adsl kullanıcısıyım 10 mpbs alıyordum birden 3 -4 mpbs ye düştü 3 gündür çözüme ulaştırmadılar . Problemininiz düzeldi mi ? Nasıl bir yol izlediniz ?
İç tesisat modem kaynaklı deyip gitti teknik servis

Dosya Ekleri

• C9A47C56-EB2F-485C-9C0C-EA25AA361A16.png
    C9A47C56-EB2F-485C-9C0C-EA25AA361A16.png
    58,3 KB · Görüntüleme: 89
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı