TTNET Fibernet 20MB/s Ping Sorunu

JussiVee

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ...
Ben 1 ay oluyor yeni laptop aldım Monster Abra A5 bundan önce masaüstü kullanıyordum 7 senelik bir masaüstüydü bi oyun oynarken 50 60 ping arasıydı arada 48 olurdu ama 60ın üstüne çıkmazdı laptopa geçtim pingim 90-110 arası hiç aşağı inmiyor.

İnternetim : TTNET Fibernet 20MB/s

Sorun ne olaiblir oyunları rahat oynayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
TT kullanıyordum. sürekli kopuyordu. Fiber interneti fiber olmayan kablo donanımıyla takmışlar sanırım ama emin değilim. Sonra Türkcell Süperonline'nı aradım. Günlerce bekleyemem hemen takılacaksa gelin takın dedim. 30 dk içinde geldiler ve 15dk ta takıp gittiler. 49TL Fiber 75GB AKK, ilk altı ay 50 sonraki zamanlarda 25 megambit internet hızı. Bedava Türkcell TV üyeliği (belgesel kanalları da var) verdiler. Ne kopma ne hız düşümü var. AKK bittiğinde bile 3MB ile indiriyor torrentleri. Hiç düşünme varsa sizin orda ve taahhütün yoksa direk Süperonline tercih et. Tabi sorununun kaynağı farklı da olabilir ama benim TTnet'ten idi.

Sorun yeni bilgisayara geçince oldu eski bilgisayarımda oyuna giriyorum 60 ping 60ın üstüne çıkmıyor ama yeni aldığım bilgisayarla oyun oynarken 90ın altına inmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı