TTnet İnternet Anlık kesinti sorunu

JackSailors

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, direk konuya geçicem cs go oynarken böyle her 3-4 saniyede bir 1-2 sanıyelık internet kesiliyor ve takılıyorum. Sadece cs go oynarken deil birşey indirirken flan birden bire hız 0 a düşüp tekrardan yükseliyor. 1 Yıldır ttnet 16 mbps kullanıyordum bana teklif ettiler 24 mbps ye yükselttim 3 hafta önce. Sorun 3 gündür devam ediyor. modemi 8 saat dinlendirdim açtığımda 1 saatlik sorun gitti ama 1 saat sonunda yeniden kopulmalar başladı. Buda ağ trafiğinin fotoğrafı

Dosya Ekleri

• a.png
    a.png
    63,2 KB · Görüntüleme: 266
Son düzenleme:
@Cleante Bende sık sık dsl ışığında kopma yaşıyorum bazen çok iyi bazen kötü belirsiz aralıklarla gidiyor Bu arada hızım (35mbps).
WiFi'de bağlı iken saniyede 2MB download yapıyorum hızım 35Mbps olmasına ragmen, kabloyu takınca 4.2'ye cıkıyor. Onun da neden kaynaklandığını anlamış değilim. Hız testinde 35 görünüyor
kablo bağlantılarımda hiçbir problem yok, asagıda ankastreden gelen hattım tekrardan mühürlendi düzgün bir biçimde yani bir yere temas etmesi sonucu anlık kesintide yaşamıyorum ama sorun hala devam etmekte. Değerlerim şu şekilde bi sorun var mı acaba ?

Dosya Ekleri

• YENİ ATILACAK 1.jpg
    YENİ ATILACAK 1.jpg
    159 KB · Görüntüleme: 90
  • atılacak2.png
    atılacak2.png
    55,3 KB · Görüntüleme: 62
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı