TTNET İnternet bağlantı sorunu

Cabousegg

Hectopat
Daha fazla  
Biz yeni eve taşınmıştık yaklaşık olarak mayısın sonlarına doğru ttnet adsl bağlattık ve bizde modem vardı biz de yeni modem olsun diye yeni modem de aldırdık 7 tl ek ücret ile (model Zyxel vmg3312-b10b) neyse böyle 1 gün temiz kullandım 2.gün internette kesinti olup yaklasık 30 dakikada bir yapmaya devam etti ve bu 2. gün boyunca sürekli olmaya başladı bende sorun vardır diyip Türk Telekom'u aradım ve bana ilk dedikleri bizde son 1 haftadır kesilme yok alt yapınız ile ilgili sorun olabilir dediler ve bende "Ozaman gelip halledebilir misiniz?" dedim ve tamam diyip 1 hafta içinde geleceklerini söylediler ve gelmediler bende gelmedikleri için belki modemde sıkıntı vardır dedim ve degiştirdim benim eski olan airties air 5442 modelini taktım ve kurulumdaki ttnetin bana verdiği adsl kullanıcı adı ve şifresini yazdım ve bunuda o gün içinde kullanınca bunda da oluyor ve benim bir arkadaşım var onun kullanıcı adı ve şifresini istedim oda bizim eve gelerek kendi adsl kullanıcı adı ve şifresini yaptı ve 1 gün boyunca kullanmam icin zaman verdi kullandım ve kesinti olmadı düşünüyorumda ttnet bana verdikleri hesap da hata mı yaptılar ? Ne yapabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı