Beyler ben eski evdeyken internet vardı falan sorunsuz yararlanıyordum TTNET'den ama şu anda biz sıfır yeni yapılmış bir apartmana taşındık ve TTNET interneti bağlamıyor. Bildiğiniz üzere bunların internette Fiber Nerede diye bir uygulamaları var. Ben o uygulamadan baktığım zaman hiper net altyapım var gözüküyor ama sanırsam bizim internet fiber net. Babam ile birlikte başvuru yapmaya gittiğimizde adamlar bize fiber alt yapınız yok dediler. Bizde dedik, iyi, hoş ,güzel şimdi ne yapacağız adamlar dedi dilekçe vereceksiniz tamam dedi babam verdik dilekçeyi adamların demesine göre bize bir hafta içerisinde yetkililer gelecek ve apartmanı kontrol edecekmiş ama 3 ay oldu ne gelen var ne giden. Sonra babamla birlikte yeniden gittik ve adamlar gene aynısını dedi geçen de sıkıntı oldu falan dediler kakaladılar ama yapacak bir şey yok nafile. Sonra bir dilekçe daha vermemizi istediler gene verdi babam gene aynısını dediler adamlar gelecek falan ama gene ne gelen var ne giden bir bir buçuk ay oldu hala bir şey yok. Bildiğiniz üzere yaz da geldi babama da durum anlatamıyorum zaten adamların dediğine bakıyor. Ve şu anda tüm ev halkıyla konuşmama, tartışmama rağmen gene ben haksız çıkıyorum durum vahim yani arkadaşlar şu anda ben bu interneti nasıl bağlarım acilen ama acilen bilen birisi lütfen yazsın lütfen ! Uzun oldu ama okuyun ve bilen bir arkadaşımız yazsın ya ama mantıklı olsun ve olaya çözümü bassın. Tamamen bilgisayar bağımlısıyım 6 aydır internet yok kafayı yemek üzereyim hadi o 6 ayı boş verin okul vardı falan geçiyordu şimdi yaz tatili ve boşum Allah rızası için yok mu bunu bağlatmanın yolu. Ve bina 6 katlı biz 5. kattayız ne olur ne olmaz yazayım dedim. Binada kutu falan yok zaten yandaki evler falanda direkten evlerine kablo çektirmişler. Ve en anlam veremediğim noktada o zaten karşı binada internet varken neden bizde yok yahu dediğim gibi bilen biri yazsın ya da buna benzer bir sorun yaşayıpta çözen biri yazsın.
: