TTNET İnternet Hızı Problemi

Selam arkadaşlar. TTNET NETLİMİTSİZ (NH) paketini kullanıyorum. Ancak hızım rezalet derecede düşük. Hız testi yaptım TTNET sitesinden ve speed test sitesinden. Sonuç ikisinde de hüsran. Cep telefonunda kullandığım Avea mobil internet bile şu an daha hızlı.

TTNET fatura yatırma bayisindeki bir çalışana paketimi söyledim ve sordum ne yapabilirim diye. Modemini değiştir düzelir hızın ya da yasaklı sitelere giriyorsundur ondan düşüktür dedi. Yahu TTNET bana bu hızı vermiyor hattın kaldırmıyor bahanesiyle ( ki daha önceden aynı paket ile hızım gayet iyiydi ) ben en kral modemi taksam ne faydası var dedim. Hemen TTNET modemi önerdi 250 TL ben de evde kullanıyorum çok iyi, çok güzel falan diyerek. Direk hayırlı işler diyerek uzadım mekandan :D

Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım? Bulunduğum tarifeyi mi değiştirmeliyim modemimle birlikte ya da farklı bir internet sağlayıcısına mı geçmeliyim? Hız testlerimin görüntülerini atıyorum.

Adsız.png
speedtest.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı