TTNET İnternet Kopma Problemi

Paister

Megapat
Merhaba, arıza kaydı dahil oluşturmama rağmen 3 senedir kullandığım internet son 3 gündür çok fazla kesilmeye başladı. Arıza kaydı sayesinde eve gelen yetkili ile modemi değiştirdim, eğer yine devam ederse apartmanın hattını topraklayın vs. dedi. Hatta çok aşırı yüklenmeden dolayıda kesiliyor olabilir dedi. Ama yine sorun devam ediyor.

Evde 3 kişiyiz ve 5 cihaz üzerinde internet var sadece. Televizyon (Netflix), telefonum, 3 bilgisayar. Telefon ve televizyondan interneti kestik ama yine sorun devam ediyor. Sorunun bu olduğunuda sanmıyorum, 3 senedir gayet normal çalışıyordu. Hatta kabloyu kontrol ettirdik problem yok dedi.

Tekrar arıza kaydı oluştursam bir şey yapabileceklerini sanmıyorum. Acaba hızımı düşürsem düzelir mi? Adam hızı düşürün o zaman düzelir demişti. Şu anda 100 Mbps hızda kullanıyoruz. Eğer sorun devam ederse Türknet'e geçmeyi planlıyoruz ama oradan da sadece 35 Mbps değerinde internet alabiliyoruz. Türknet'e geçersek sorun devam eder mi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
modem-panel-png.301127
Modem panel sayfasından hat değerlerini paylaşır mısın?

17 Mbps indirme, 2 Mbps yükleme hızın var, hat zayıflaması iyi sayılır.
Hattında 100 Mbps değil en fazla 24 Mbps alabileceğin gözüküyor, Buradan Hız testi yapıp sonuçları paylaşır mısın?

17 Mbps indirme, 2 Mbps yükleme hızın var, hat zayıflaması iyi sayılır.
Hattında 100 Mbps değil en fazla 24 Mbps alabileceğin gözüküyor, Buradan Hız testi yapıp sonuçları paylaşır mısın?

TTNET AKK kotasını doldurduğum için hızım düştü, normalde 100 Mbps fakat 24'e düştü. Ay başında düzelicek. Şu anda TTNET'e gittim ve yarın yeni modem takmaya gelecekler. Bir sorun yok diyorlar modemden problem diyorlar fakat, düzeleceğini pek sanmıyorum.

TTNET AKK kotasını doldurduğum için hızım düştü, normalde 100 Mbps fakat 24'e düştü. Ay başında düzelicek. Şu anda TTNET'e gittim ve yarın yeni modem takmaya gelecekler. Bir sorun yok diyorlar modemden problem diyorlar fakat, düzeleceğini pek sanmıyorum.
Modem kurulumu bittikten sonra hat değerlerini paylaşırsan aradaki farkı anlayabiliriz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı