TTNET internet kesilmesi sorunu

Mertcimbro

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
5 Yıldır TTNET'liyim. Böyle bir şey yaşamıyordum. Şu son 2 ay'da internet olanaksız kesiliyordu 5 dakika'da bir gidip geliyordu. TTNET'i aradık sorduk bize yeni modem almamız gerektigini söyledi. Bize 120 Lira'lık Zyxel Modem verdiler.

Zyxel:
11802041_1674134436152436_1402478762_n.jpg

Eski Modem:
11992588_1674134572819089_2074643528_n.jpg

Yeni modeme geçeli 2 gün oldu 2 gün'de 13-15 olmustur internet kesintisi. Bize internetiniz kesilmiyecek dediler hızınız artıcak dediler internet kesiliyor+hız artmadı. Yeni modemde ise tekrar internet kesintileri başladı. Eski modem 5 dakika'da bir gidip geliyordu yenisine geçtikten sonra 30 dakika'da bir olmaya basladı fakat internet gittikten sonra gelmesi 15 20 dakikayı buluyor. Bi cözümü var mıdır? Ne yapabilirim? Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız modem kapat-aç yapılırsa diğer modemlere kıyasla biraz geç IP alır. Bunu söyleyeyim.
İnternetinizin kesilme olayına gelecek olursak. "Eski modem ile 5 DK'de bir kesilirken yeni modem ile 30 DK'de bir kesiliyor" demişsin. Ben buradan hattının zayıf olduğunu, yeni modeminin hatta daha sıkı tutunduğunu düşünüyorum. Müşteri hizmetlerini arayıp biraz dişlerini göstermelerini ve hattı kontrol ettirmelerini söylemelisin. Sana tavsiyem TürkNet'e geçmen.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı