TTNET İnternet Kesintisi

DarknessLord

Megapat
Makaleler
7
Yer
Tekirdağ/Çorlu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar köyde oturuyorum doğaldır arada kesinti olabilir falan diye pek umursamamıştım başlarda fakat şu an da başımı ağrıtacak derecede kesintiler yaşıyorum. Neredeyse her gün saat başı ya da 2 saatte bir kesintiler yaşıyorum. En fazla 5 dakika sürüyor sonrasında geri geliyor fakat oyunun ortasında gittiği için o 5 dakikanın önemini biliyorsunuz. Az önce tekrar gitti fakat bu sefer yaklaşık 30-45 dakika sürdü. Tavsiyeleriniz nelerdir ? TTNET'i aramalı mıyım ? Ararsam bir faydası olur mu ?
NOT : Bu yazıyı yazarken tekrar kesildi.

Sorun alakalı mıdır bilmiyorum ama şu anda çok fazla biçimde lag oluyor normal de olmuyordu. Sanırım bir sorun var.

Arkadaşlar köyde oturuyorum doğaldır arada kesinti olabilir falan diye pek umursamamıştım başlarda fakat şu an da başımı ağrıtacak derecede kesintiler yaşıyorum. Neredeyse her gün saat başı ya da 2 saatte bir kesintiler yaşıyorum. En fazla 5 dakika sürüyor sonrasında geri geliyor fakat oyunun ortasında gittiği için o 5 dakikanın önemini biliyorsunuz. Az önce tekrar gitti fakat bu sefer yaklaşık 30-45 dakika sürdü. Tavsiyeleriniz nelerdir ? TTNET'i aramalı mıyım ? Ararsam bir faydası olur mu ?
NOT : Bu yazıyı yazarken tekrar kesildi.

TTNET'i arıyıp sorunu belirtirsen yardımcı olmaya çalışırlar. Aynı şekilde benimde internetim birden kesiliyor ve 20-30 dakkika gelmiyordu. TTNET'i arıyıp sorunumu bildirdim. Bana kesintilerin modemden kaynaklı olduğunu söylediler.

İstanbul Eyüpte oturuyorum. Hatların eski olmasından dolayı internet hızı 6-7 mbps üzeri olduğunda dediğin gibi ara sıra kopmalar yaşıyorum. Oturduğun yere döşenen hatlarda bir problem vardır diye tahmin ediyorum. Sorununu anlat ve hızını azaltmalarını söyle. 6 mbps dene olmassa 4 yapsınlar. bende 4 e sabitlendiğinde herhangi bir kopma yaşamıyorum.

Bendede oyunlarda lag var . 1-2 sn gidiyor ama öyle kullanılmıycak gibi değil. point blank oynuyorum kasıyor oyun internette (ttnet) ' de sorun var sanırsam. Zaten ttnet başbaşına sorun :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı