TTNET internet sürekli yavaşlıyor

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Oyun oynarken pingim sürekli fırlıyor ve düzelmiyor. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynarken 1700'e çıkıyor orada kalıyor aynı şekilde diğer oyunlarda da oluyor. Gerçekten kafayı yemek üzereyim daha kaç kere aramam gerek bu Allah'ın belası TTNET'i? Burnumdan geldi artık. İnternette kimse olmasa bile oyunlarda ping giriyor, TTNET'in dağıtıcı kutusuna uzak da değiliz sokağımızda. Değerlerim bu şekilde lütfen bana yardım edin bıktım:

1612118749076.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynarken pingim sürekli fırlıyor ve düzelmiyor. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynarken 1700'e çıkıyor orada kalıyor aynı şekilde diğer oyunlarda da oluyor. Gerçekten kafayı yemek üzereyim daha kaç kere aramam gerek bu Allah'ın belası TTNET'i? Burnumdan geldi artık. İnternette kimse olmasa bile oyunlarda ping giriyor, TTNET'in dağıtıcı kutusuna uzak da değiliz sokağımızda. Değerlerim bu şekilde lütfen bana yardım edin bıktım:

Eki Görüntüle 860559
İnternetten kaynaklı bir durum malesef, bende sizle aynı interneti kullanıyorum Ping'im 1 oluyor.

Benim de son zamanlarda böyle Wi-Fi değil kablolu bağlayıp modem üzerinden QoS ayarı yapabilirsiniz ancak diğer kullanıcılarda yavaşlıcaktır

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı