TTnet İnterneti Kullanılır mı?

Sadece 4'e basıyorum 15 saniye içerisinde 7/24 açılıyor telefonlarım. Eğer arıza evin içerisindeyse 7₺ karşılığında evin içindeki arızayı buluyorlar ve malzeme kullanılmazsa ek ücret alınmıyor, kullanılırsa malzeme parası alınıyor. Ayrıca her ay sağladığı prime ayrıcalıkları saymakla bitmez.
16 Mbps hızı gelip bina içerisine kutu ile oynayıp 8'e çekmelerine ne dersin? Tek bir örnek vericem yeterli gelecektir. Askerde arkadaşım TT kullanıyordu yan yana oturuyoruz interneti düzgün çekmiyordu ben Turkcell kullanıyordum gayet iyi akıcı geziniyordum. Sana tavsiye TurkNet denemelisin eğer alt yapınız uygunsa tabi.
Türk Telekom pişmanlıktır nokta.
Kısa ve öz bu kadar güzel anlatılabilirdi :)

16 Mbps hızı gelip bina içerisine kutu ile oynayıp 8'e çekmelerine ne dersin? Tek bir örnek vericem yeterli gelecektir. Askerde arkadaşım TT kullanıyordu yan yana oturuyoruz interneti düzgün çekmiyordu ben Turkcell kullanıyordum gayet iyi akıcı geziniyordum. Sana tavsiye TurkNet denemelisin eğer alt yapınız uygunsa tabi.

Kısa ve öz bu kadar güzel anlatılabilirdi :)

YAPA alt yapısındayım ama 35 veriyor ancak, o yüzden NetSpeed.

Aşırı hız öldürür gibi düşünürsen TTnet. Sahiden TTnet almayın. Tavsiye etmem aşırı yavaş. Yavaş derken şöyle AKN olsa da olmasa da internette bir yavaşlık var. Türknet kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı