Ttnet İnterneti, Turkcell Superonline Modemle Kullanamak

Holy Diver

Kilopat
Katılım
8 Eylül 2014
Mesajlar
144
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Ttnet aboneliğimizle ayda55 Tl ödüyoruz ve sözleşmemiz devam ediyor. Önceki gün Türk Telekom'dan arayarak yeni modem vereceklerini söylemişler. Bu gün eve Turkcell Superonline'dan gelmişler babama "Huawei HG658 V2" model modem vermişler ve tarifemizin 44 Tl'ye düştüğünü söylemişler ama şartlarımızın hala aynı devam ettiğini ve istediğimiz zaman iptal edebileceğimizi söylemişler. Babamda kağıdı biraz okuyarak imzalamış. Şimdi herhangi bir problem var mı? Yani hem Ttnet hem Turkcell Superonline aboneliğimiz yok değil mi? Bu arada şuan da kullandığım modem Ttnet'in verdiği AirTies Air 5650. Eğer yanlış bir durum varsa yarın gidip iptal ettireceğim yoksa yeni modemi kullanacağım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
 
TTNET modemini Superonline'da aynı altyapı türü olduğu sürece kullanabilirsiniz özel bir kısıt olmadıkça. Anladığım kadarıyla:
  1. TTNET'e olan sözleşmeniz devam ediyor. Bu durumda sözleşmeniz olduğu için ayrılamazsınız.
  2. Bu sırada Türk Telekom arıyor ve modem vereceklerini söylüyorlar ve tarifenin 44 TL'ye düştüğünü söylüyorlar.
  3. Sonra Turkcell Superonline gelmiş ve sözleşme imzalatmış. (24 ay için imza attırmamış umarım.
  4. Turkcell size yeni bir modem tahsis etmiş.
Eğer sözleşme TTNET'in bitmedi ise Superonline geldiğinde TTNET hala devam eder. İkisi de aynı anda olur. Fatura ikisinden de gelir. Sözleşmeniz olduğu için iptal de edemezsiniz ama imzalanmadı ise Turkcell'i iptal edebilirsiniz. Çok karışık anlatmışsınız. Anlayamadım bir türlü. Başlık başka içerik başka.
 
İmzaladığı sözleşmeyi inceledim. Tarife sözleşmesi değil, genellikle modem ile ilgili şeyler yazıyor. Herhangi bir süre ya da şar da yok 24, 12 ay gibi. Ayrıca TTNET'i 5-6 yıldır kullanıyoruz ve hep TTNET modem getirirdi. Bu sefer Superonline getirdi. Ben de şaşırdım. İş çıkışı bir TTNET'e uğrayıp konuşacağım.
Haklısınız, başlığa ne yazacağımı bulamadım açıkçası. Cevabınız için teşekkürler.
 
Bence kullanabilirsiniz benim modem var emektar. Bir yedi yılı var bizim buralar köylük olduğu için en fazla sekiz mbps kaldırıyor hatlar bende eskiden Ttnet'in verdiği modem vardı. Ttne,Biri,Himnet kullandım ve Himnet'i kullanıyorum şuan memnunum sadece kullanıcı adı ve şifreni yaz kullanmaya devam :D
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı