TTNET iyi midir?

balikadamn

Hectopat
TTNET'i sadece ben kullanıyorum ve 1 MB/s üstüne asla çıkamaz, dünya yıkılsa çıkmaz. Bundan daha ilerisi olan varsa nasıl yaptı söyleyebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
TTNET'den 'Net' bezersiniz. :)

İstanbuldaki evde SuperOnline ve TurkNetten sonra ping sorunuma çare bulamadığımdan 100mbit TTnet fiber pakete geçiş yaptım. Sivastaki eve TurkNet aldım bin pişmanım. Download hızı harika tamam ama 24mbit TTnet ile 47 ping alırken TurkNet ile akşam saatlerinde 200 pingle oyun oynuyordum. Firmaların hepsine paragöz olarak baksam da, her ISS her yerde başarılı diye bir şey demek mümkün değil ülkemizde. Konum çok farkettiriyor. Ben genel itibariyle sadece TTNet den memnun kaldım bugüne kadar.

Kesinlikle değildir ama kullanıyorum. Mobilde tüm sağlayıcılar indirme hızını yüksek tutuyor ne de olsa aldığımız paket bitince yeniliyoruz. Konu kotasız internet falan olunca indirme hızı yerlerde geziyor. Sanki petrol kullanıyoruz.

Ben 2,5-3 MB/s ile kullanıyorum, ADSL kullandığımda benimkide berbattı, VDSL geçtim ordada ortalamaydı 1 ile zar zor indiriyordum, en son TT Hipernete geçtim ping 0 kopma 0 hız iyi ancak fiyat abartılı, fiyat yüzünden değiştireceğim bende.

Ben 16 Mbps yalın internet kullanıyorum. Bina iç hattı kötü olduğu için 11,12 Mbps hız alıyorum. Ping değerim 8,10 arası değişiyor. Hiç 15 pingin üzerine çıkmadı. Santrale uzaklık, altyapı , bina içi hat, hızı etkiliyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    88,3 KB · Görüntüleme: 61
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı