TTNET kotanın çabuk dolması

M

Meraklı Üye

Ziyaretçi
Aşağıda ki verilere bakınca bende şaşırdım, bu kadar indirmeyi nereden yaptım diye. Az ve boyutları küçük indirmeme rağmen bu kadar çabuk kota nasıl doluyor bende anlam veremiyorum. TTNET hakkında ki kötü yorumlarınızı bekliyorum.

Benim kotam da 127 GB olmuş peder net niye yavaş diyor Çok çabuk doluyor cidden her gün BF girmekten sanırım.

Benimde geçen ay dolmuştu hiçbir şey yüklemedim özel olarak sadece güncelleştirmeleri yükledim. @Mustafa Tanis BF kaç oynuyorsunuz eğer 3 ise beraber oynarız.

Temmuz ayı geldi 7. gün kotam dolmuş akk çok kötü oyun desen girilmiyor youtubeden video zor izliyorsun twich yayın izlenmiyor. Off

Benimkide çabuk doluyodu. 2 haftada doldu akk. Sadece gta v ve the order 1886 güncellemesi yaptım. Babamı da ikna ettim sonunda bugün saat 16-17 arası super online bağlamaya geliyor. 50mbps 100gb akk li olanı galiba. Ve yanında tablet hediyeli. Çok iyi bir tablet değil ama olsun tablet tablettir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…