TTNET kotanın çabuk dolması

• Konuyu başlatan Meraklı Üye
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 4.525
Benim yaşadığım yerde de sadece tek altyapı var. Hizmeti en iyi olan TTNET'i kullanıyorum bende. Yahu arkadaş ne hız sorunu, ne ping sorunu, ne de destek sorunum var. Neden şikayetçi olmayan tek kişi benim ki? Tek sorun AKN'ydi o da 50 GB kotayı iki kat aşmama rağmen hala girmedi devreye. Belki de bundan. :p
Seçilmiş kişisin ne diyelim.

İnternet hiç de yarım yamalak değil. Köy sayılabilecek ilçede yaşıyorum. 16 MBPS internetten de sonuna kadar yararlanıyorum. Tek bağlantıdan neredeyse 2 MB'a kadar anlık indirme kayıt edebiliyorum. Ayrıca eğer istemiyorsanız bir sürü başka internet sağlayıcısı var. İnsanlara hakaret etmenin mantığı yok.

İnternet hiç de yarım yamalak değil. Köy sayılabilecek ilçede yaşıyorum. 16 MBPS internetten de sonuna kadar yararlanıyorum. Tek bağlantıdan neredeyse 2 MB'a kadar anlık indirme kayıt edebiliyorum. Ayrıca eğer istemiyorsanız bir sürü başka internet sağlayıcısı var. İnsanlara hakaret etmenin mantığı yok.

TTNET'e mi çalışıyorsun anlamadım. İnsanlarin çoğu şikayetçi AKK'den sen diyorsun ki sonuna kadar yararlanıyorum. Farkettiysen insanlara değil tek bir kişiye hakaret ettim ve %100 hakkım. Dünya üzerinde nerereyse hiçbir ülkede AKK denen saçmalık yokken bizim ülkemizde var. Belediye da ayrı beceriksiz zaten fiber döşettirmekten aciz. Türkiye'de kimse işini doğru dürüst yapamıyor yıllardır böyle.

AKN olmayan servislerden yararlanın öyleyse. Hakaret etmek hiçbir zaman hak değildir.

Dostum AKN olmayan servisler 100-150 tl'yi buluyor. Bulunduğum bölgede fiber altyapısı olsa direkt SuperOnline'a geçeceğim. İngiltere'de mesala 1Gbit internet 100tl civarı ve AKK yok. Bak 1 mbps değil 1 gigabit düşünebiliyor musun? Ah BTK ah.

Sizleri gördükçe superonline'ye adeta "şükrediyorum" arkadaşlar. İşin şakası bir yana akk'li net kullanmak nedir bilirim bende, 1 sene kadar ttnet denen hırsız firmadan internet kullandım. Allah'tan superonline geldi ve yaklaşık 4 senedir 20/5 mbps akk'siz internet kullanıyorum. Ayda 600 gb indirme yapsam bile hızım düşmüyor. Tabii upload hızı yüksek olduğu için private tracker torrent sitelerinde sıkıntı çekmiyorum.

Sizleri gördükçe superonline'ye adeta "şükrediyorum" arkadaşlar. İşin şakası bir yana akk'li net kullanmak nedir bilirim bende, 1 sene kadar ttnet denen hırsız firmadan internet kullandım. Allah'tan superonline geldi ve yaklaşık 4 senedir 20/5 mbps akk'siz internet kullanıyorum. Ayda 600 gb indirme yapsam bile hızım düşmüyor. Tabii upload hızı yüksek olduğu için private tracker torrent sitelerinde sıkıntı çekmiyorum.
Bizim asıl evde Superonline Fibernet var ama yazlıkta TTNET var. Cidden bende Superonline'ye şükrediyorum. GTA 5'i 7 saatte indirmişken buraya gelince 1 günden fazla sürüyor.

Bence de şişiriyorlar. Max 500kb/sn hıza ulaşabiliyorum.
kota.PNG

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı