TTNET kotanın çabuk dolması

• Konuyu başlatan Meraklı Üye
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 4.553
M

Meraklı Üye

Ziyaretçi
Aşağıda ki verilere bakınca bende şaşırdım, bu kadar indirmeyi nereden yaptım diye. Az ve boyutları küçük indirmeme rağmen bu kadar çabuk kota nasıl doluyor bende anlam veremiyorum. TTNET hakkında ki kötü yorumlarınızı bekliyorum. :)

Başlıksız-2.jpg

Benimde geçen ay dolmuştu hiçbir şey yüklemedim özel olarak sadece güncelleştirmeleri yükledim. @Mustafa Tanis BF kaç oynuyorsunuz eğer 3 ise beraber oynarız.

Temmuz ayı geldi 7. gün kotam dolmuş akk çok kötü oyun desen girilmiyor youtubeden video zor izliyorsun twich yayın izlenmiyor. Off :kızgın:

Benimkide çabuk doluyodu. 2 haftada doldu akk. Sadece gta v ve the order 1886 güncellemesi yaptım. Babamı da ikna ettim sonunda bugün saat 16-17 arası super online bağlamaya geliyor. 50mbps 100gb akk li olanı galiba. Ve yanında tablet hediyeli. Çok iyi bir tablet değil ama olsun tablet tablettir :D .

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı