Ttnet Mc Affe plus antivirüs

Psiko

Kilopat
Katılım
24 Ocak 2015
Mesajlar
93
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ttnet faturama ek bana mc affe plus antivirus yazilimi vermisti. Indirdim kurdum aylarca kullandım lakin format attim ve program gitti. Tekrar ttnetten o antivirüs programini indiremedim. Mc affe nin kendi sitesinden indiriyorum key istiyor. Ttnet tek şifrem ile ttnet hesabima giriyorum lisasn key yazmiyor. Ama mc affe 1 kullanici yaziyor. Ne yapmam lazim gidip başka bir antivirus almammi lazim yoksa bu ttnet in sundugu programi nasil tekrar kullanabilirim?
 
MCAffe pek önerilen bir antivürüs değil. Gitsede pek önemi yok. Fazla sizin sistemi koruyamaz. Norton IS veya Kaspersky IS alabilirsiniz.
 
Hangi saglamsa onu alayım ozaman ben. Fiyatı mühim degil kredi kartlarım eposta hesaplarımı korumak istiyorum. Steam ve origin de var tabiki.
 
Ekran Alıntısı.JPG


McAffe tekrar yükleyeceksen de böyleymiş. :)
 
Teşekkür ederim McAffe kullanmayacam riske edilmek istemiyorum. Madem Mcaffe okadar güvenli degil bana türkçe arayüzlü saglam bişey onerin. Mümkünse nasıl temin edecegimide söyleyin çünkü magazalarda önerdiginiz ürünleri bulamıyorum bazen.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı