TTNET Packet Loss ve Choke sorunu

AtropyN

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç aydır bu leş sorunu yaşıyorum ne yazık ki internette de net bir çözümü yok. Online oyun oynamak tam bir işkence haline geliyor. Ping sorunum yok sadece loss ve choke %10-%5 civarında geziyor. Kimisi CS'de rate ayarlarıyla düzelttiğini, kimisi modem arayüzünden bir şeylerle oynayıp kimisi de modemi değiştirip çözdüğünü söylüyor.

Ben de modem değiştirmeyi düşünüyorum ama önce bir kabloları değiştirmeyi deneyeceğim. Kablolardan da olma ihtimali var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var, ben de hem ping hem de packet loss sorunu var eskiden 60-75 arası ping alırken şimdi 90-130 arası oluyor bazen 200 falan bide %10 -%5 packet loss oynanmıyor oyun. Kablolu ile oluyordu wifi'a geçip denedim yine aynı, kablolar ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Yardımcı olabilecek birisi var mı?

Aynı sorun bende de var, ben de hem ping hem de packet loss sorunu var eskiden 60-75 arası ping alırken şimdi 90-130 arası oluyor bazen 200 falan bide %10 -%5 packet loss oynanmıyor oyun. Kablolu ile oluyordu wifi'a geçip denedim yine aynı, kablolar ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Yardımcı olabilecek birisi var mı?
Hocam aynı sorunlar bende de var. Çözebilen var mı ??

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı